Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic z wlosami

co byscie zrobily z takimi wlosami.. zdjecia!!!

Polecane posty

co byscie zrobily gdybyscie mialy takie wlosy?? jaki kolror wlosow?? jaka fryzura?? moze jakies pasemka?? powoedzcie mi bo mam ich dosc... dodam ze sttrasznie sie pusza.... http://pu.i.wp.pl/?k=MjQ4MzI1NDksMTMxOTQ1&f=wlosy_3.JPG http://pu.i.wp.pl/?k=MjQ4MzI1NDksMTMxOTQ1&f=wlosy_2.JPG http://pu.i.wp.pl/?k=MjQ4MzI1NDksMTMxOTQ1&f=wlosy_1.JPG

Gość fajne masz te włoski
naturalne czy trochę je sobe kręcisz?

Gość minu
masz piękne włosy. ale jak chcesz coś zmienić, zetnij je trochę, tak na wysokość ramion, a przy twarzy wycieniuj na różnych długościach.

Gość ddddddddd
zajebiste włoski

nie krece wlosow.... mam takie niestety.... cieniowalam zawsze wlosy ale mam wtedy bardzo okragla twarz... ogolnie mam bardzo okragla...

tez bym przycieniowala i obcieła . super fale:) naprawde ładne włosy

fajnie by bylo gdyby sie krecily od samej gory... niestety na gorze mi klapna a kreca sie dopiero jakies 10 cm od skory./...

Gość fajne masz te włoski
może powinnaś obciąć grzywkę? Z tego co widac to chyba właśnie zapuszczasz grzywkę:) ale taka gęsta, prosta, przy kreconych włosach...chyba fajnie by to wyglądało.

Gość fffggrr
wygladaja na ciezkie. nie ukladaja sie. od czubka glowy na dlugosc 12-15 cm sa badziej proste a na koncach skret jest napuszony. jestem fryzjeram i mam wizje w glowie ale przez internet ci nic nie pomogę:) po pierwsze idz do dobrego salonu musze ci ujednolicic kolor bo od gory masz braz a na koncach czarne, wyglada to nieciekawie ( prawdopodobnie farbujesz je w domu, bo fryzjer by tak nie spapral ) potem musi ci je wycieniowac i nauczyc albo prostowania albo odpowiednie suszenie na szczotce czy wałki jesli cchesz miec krecone. sam skret taki jak masz wygalda nieefekownie pozdrawiam

Gość ryszarda_P
Ja bym lekko skróciła, pocieniowała i dodała złocisty leciutki baleyage - takie refleksy.

no ale wyprostowac moge tylko na chwile... nie chce ich codziennie prostowac zeby nie zostac bez wlosow... wystarczy ze mam zniszczonie... co widac na zdjeciach... farba pokryla tylko czubek i jest jasnieszy niz reszta wlosow..

Gość cyknę se fotkie
zainspirowalas mnie... tez chyba sie poradze:D

fffggrr - jesteś warszawskim fryzjerem? jak tak, to gdzie przyjmujesz??

nie mam ciezkich wlosow... mam straszne siano.... na czubku sa lekko wyprostowane szczotka okragla... poniewaz mam zwykle szope na maksa....

Gość fffggrr
jestem fryzjerem pracujacym w toruniu oraz w niemczech w Koln

Gość kara........
Włosy śliczne. Rozumiem, że jesteś już znudzona (bo która kobieta nie jest) swoimi włosami, ale naprawdę są świetne. Nie powinnaś ich prostować, straszne wyglądają osoby z mocno wyprostowanymi włosami. (jakby je krowa polizała - jak mawiała moja babcia ;) ). Spróbuj może pianki do loków i fal - będą sie mniej puszyć, za to zyskają na sprężystości.

Gość ósemeczka i szósteczka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a93b21790b20e51b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8c16b71f91c8da3.html a tutaj co można by było fajnego zrobić z włosami??Są bardzo proste,w ogóle sie nie skręcają,także loki odpadają;/ Może pomożecie mi wybrac jakąś fajną fryzurke?? Macie jakieś propozycje? Bo ręce mi już opadają ,jak patrze na te cholerne druty :(

szkooooooooooooda. przydałby mi się fryzjer który by spojrzał na mnie i widział ;)

wogole to ostatnio caly czas chodze w spietrych.... przez ten czubek glowy... jednak musze poczekac troche az sie wykuruja... a wlosy mam faktycznie farbowane w domu ale przez "fryzjerke" wlasciwie uczennice ktora skonczyla zawodowke fryzjerska a teraz jest w 1 technikum... na dodatek powiedziala mi ze to nie jej wina.... ehh nie ma talentu a ja moge sobie tylko plakac

Ta pierwsza fotka jest troszke nie wyraźna ,takze kliknijcie na nią i będzie wieksza i wyraźniejsza.....

Gość fffggrr
ósemeczka i szósteczka tobie to ja bym zalecil przedluzenie i przedewszystkim zageszczenie wlosow. bo masz ich bardzo malo, wypadaja ci ? czy za duzo prostujesz?

ósemeczko ... chcialabym, miec takie wlosy jak ty.... wydaje mi sie ze z prostymi wlosami mozna ma sie wiecej kombinacji..

no własnie nie prostuje o to chodzi,wypadac nie wypadają,z natury mam ich pięć na krzyż ....... O zagęszczeniu własnie mysle....

Gość fffggrr
a co za wlascicielki topiku to nie daj sie szpecic takim fryzjerkom farbujacym w domu. to nie prawda ze tak muial ten kolor wyjsc farby ze sklepu sa inne niz w salonach fryzjerskich. my mieszamy farby i nie ma takiej mozliwosci ze wyjdziesz z zsalonu i bedziesz miala inne na czubku a inne na koncach ( no chyba ze tak sobie zyczysz ) :)

nie wiem co zrobić z włosami - kochana Ty masz piękne włosy ....fale....ja to jak chce mieć taki efekt to góra 30 minut i znowu druty;/ Przerąbane:(

Gość fffggrr
osemeczka pomysl powaznei o tym zageszczeniu :) jestes sliczna dziewczyna , zobaczysz jak cudnie bedziesz wygaldala jak bedziesz miala wiecej wlosow. u nas w salonie w Koln pracuje taka dziewzyna z polski miala tez takei cienkie wlosy ale od prostowania, przesluzyla o 15 cm i zagescila :) wygalda jak z hollywood :)

wkrotce bede miec kase wiec mam zamiar isc cos zrobic z moimi kudłami... tylko wlasnie nie mam pojecia co.... we wlosach do ramion wygladam jak pucuś lub swinka pigi hehe

ffggrr a ile u nas może kosztować zabieg przedłużenia włosków?? Bo ja już sobie odkładam ...myśle że do 2.000 by mi wystarczyło??

łał mnie niestety na takie zabiegi nie stac....