Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 :) w lodówce? z jaką cyferką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 bez cyferek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 musi być cyferka :O okulary załóż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stonka_a 0 Napisano Maj 14, 2007 Ja już chyba nie sprawdzę, bo przed chwilą je do wrzątku wrzuciłam. Na miękko będą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 no mówie, ze nie ma:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 ale na skorupce musi być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 jak musi jak nie ma!jak boga kocham mam swieze ze sklepu 5 sztuk i na zadnym ani cyferki:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 musi być! ja mam na czerwono w rządku od czubka chudego do grubszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zurawinka 0 Napisano Maj 14, 2007 wiem tam sa cyferki z jakiej kury te jajka z ktorego kurnika i takie tam... ja mam 3pl 24121305 :) masz opisowkę na wytlaczance? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stonka_a 0 Napisano Maj 14, 2007 3PL30251312IW-4 Taki mam numerek na jajku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 ale ja mam bez wytłaczani swojskie ze wsi prosto nikt ich nie ometkowal:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 dlaczego moje jaka sa nieoznakowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yeeaaah Napisano Maj 14, 2007 Ja kupuję na rynku i są bez numerków :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 ja też mam 3 z przodu :O niedobrze :( im bliżej zera tym smaczniejsze jajo, i zdrowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 klops masz z przemytu czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na fotosik Napisano Maj 14, 2007 nie prawda, im bliżej zera, tym kury mają lepsze warunki...te z 3 gniotą się jedna na drugiej w kurniku:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zurawinka 0 Napisano Maj 14, 2007 Jaja klasy A, czyli przeznaczone do handlu detalicznego, muszą być oznaczone na skorupie numerami wyróżniającymi. Numer taki składa się z: 1. Kodu systemu hodowli: * 0 - jaja z produkcji ekologicznej * 1 - jaja z chowu na wolnym wybiegu * 2 - jaja z chowu ściółkowego * 3 - jaja z chowu klatkowego 2. Kodu państwa członkowskiego Unii Europejskiej (np. PL) w której zarejestrowany jest zakład 3. Oznaczenia zakładu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 dlaczego w sklepie były tylko trójki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zurawinka 0 Napisano Maj 14, 2007 bo kupowalas w markecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 jutro zahaczę o bazarek :) może tam znajdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na fotosik Napisano Maj 14, 2007 właśnie miałam to samo wkleić, z Wikipedii;) Lusesita, te blizej zera są droższe, dlatego nie wszyscy je mają w sklepach...wiekszość ludzi patrzy na cenę, a nie na to, w jakich warunkach żyją kurki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Maj 14, 2007 a ja nie mam cyferek,bo mam jajka od kogoś,kto prowadzi przydomową hodowlę i nie ma porównania z jajkami \"sklepowymi\":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na fotosik Napisano Maj 14, 2007 a właśnie w marketach często są jedynki i zerówki:)tylko trzeba szukać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 ooo... najlepsze taki jajo od kurki co sobie dziobie w ziemi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zurawinka 0 Napisano Maj 14, 2007 hmm no ja nigdy nie zwracalam uwagii, to chyba teraz zacznę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 moje jajka sa łyse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 ale duże chociaż? i kształtne? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 duże i kształtne ale ogolnie szpetne jakieś pomarańczowe i plamiaste, zostałam zrobiona chyba w jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdaniem.faceta Napisano Maj 14, 2007 Nigdy swoich jajek nie znaczyłem i nie goliłem, czy to nie dobrze , podpadłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz koniecznie Napisano Maj 14, 2007 coś sobie na nich napisać, koniecznie od zera, bo to dobrze rokuje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach