Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 że wiatry sa to wiem, ale może po tych z pierwszej klasy puszcza sie wanilią?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 yebaka co to znaczy nabalsamowane?:o że kremacji uległy?:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 myślę że po trójkach najsmrodliwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 nieeee... chodzi o to,ze sa pełne nasienia,które działa jak balsam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 po moich nieoznakowanych to beda chyba niezłe tajniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 to ja poprosze zdziebko tego balsamu na mój cellulit na udach:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 z najwieksza przyjenością :D - klops... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 okład z jajek jest dobry na ujędrnienie skóry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość timtimbim Napisano Maj 14, 2007 z całą pewnością ujędrnia pośladki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 ale mi smaka narobiliście tymi jajami:o wpieprzyłabym pianke z bitych jajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 o jeeeeeeju!!! kogel mogel utrzepany na biało :O mniam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 o to to własnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 klops - to nie pianka,to smietanka,a raczej krem :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko bez trzepania Napisano Maj 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 kiedy trzepane są najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 pragnę utrzepać jajko :( bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 ja też bym jakieś trzepła:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 tylko jedno ? czy moze dwa ? a może jeszcze cos ? :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 jak dla mnie to moga być dwa ale wtedy poprosiłabym jeszcze o parówke to zrobiłabym sobie na nich omlet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 ależ się rozochociłam ;) będę miała smakowite sny :P dobrej nocki i niech jajeczna moc będzie z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 parówka ? :o raczej ślaska albo żywiecka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 Lusia, a patelnia z tobą siostro!{cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _____________________________ Napisano Maj 14, 2007 moje jajla prosto z kurnika som a kury tam stempli nie majom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niooooooooooo Napisano Maj 15, 2007 to z tym obcinaniem dziobów i łap to sciema,ktoś nie doczytała codziło o PODCINANIE(jak np.ptakom żeby se nie frufały) a jeśli chodzi o te nieznakowane to mi znajoma przekupa z targu mówiła:"jak dobry klient to siem wmawia że nieznaczone najlepsze,bo najzdrowsze a tak naprawde to zmywam kody tym jajkom z kurnika i mam swojskie nieznaczone" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i też tak mniemam..... Napisano Maj 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach