Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 no to... klops :O facet... a numerowane chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 to bardzo źle, nie zaliczają się do żadnej kategorii:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz koniecznie Napisano Maj 14, 2007 wystarczy że lewe oznakujesz : 0 L a prawe 0 P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 a ja moge na swoich dopisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdaniem.faceta Napisano Maj 14, 2007 Luisa , czy masz ochotę oznaczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 klopsie dopisz zero na czerwono i domaluj po kwiatku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 facet a jest na czym? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 a myślisz, że jajka się nie domyslą, że je podrobiłam i nie sprawią mi klopsa?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bydle_cholerne 0 Napisano Maj 14, 2007 w lodowce to nie mam, bo zezarlem wszystkie:( Zreszta lodowki nie mam;) Ale za to mam caly worek jajek przy sobie. Jak zawsze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 facet ja cie moge oznakowac mam juz wprawe:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 klopsie nie filozuj mnie tu! po jajkach wzmaga się we mnie agresja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 chciałam się tylko upewnić:o bo za każde dałam 0,45 gr i nie chciałabym ich teraz bezsensownie stracic mimow wszystko bo marzy mi sie jutro jajecznica na bekonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgdgf Napisano Maj 14, 2007 powiem wam na dodatek ze kury z chowu 3 maja obcinane nogi i dzioby... bo inaczej sie zadziobuja i rania... na dodatek jajka po nich wytwarzaja hormon stresu... tak mowili kiedys na tvn style hehehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 musiałam sobie zobaczyć stopkę bydlęcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 rgdgf... :( jak to?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jaja tu z wami Napisano Maj 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 normalnie jaja jak berety:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 jest tu nieco jajecznie ;) lubię ze szczepiorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 Lusi - na moich nic nie ma,zadnej cyferki :-p mza to sa nabrzmiałe i spragnome Twoich dłoni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 lusia mówi się szczypiorek:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 yebaka :D dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 szcypiorek :O w kazdym razie zielony wiecheć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz koniecznie Napisano Maj 14, 2007 MAM NADZIEJĘ ŻE Z TYMI DZIOBAMI I NAOGAMI TO ŚCIEMA...... A FUJ.....KAŻDE JAJA ZNIOSĘ ALE NIE TAKIE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 masz...:D tylko bądź delikatna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 a ja lubie na twardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 uwielbiam na twardo ;) nie lubię rozbełtanej jajcownicy :O bleh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klops..... Napisano Maj 14, 2007 a czy kategoria jajka ma jakis wpływ na intensywnosc wiatrów?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz koniecznie Napisano Maj 14, 2007 Najbardziej lubię na miękko ale nigdy nie mam cierpliwości samej sobie gotować, jak gotuje dla siebie to nie wychodzą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yebaka 0 Napisano Maj 14, 2007 moje własnie sa twarde :o pełne balsamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 14, 2007 po jajkach się pierdzi szalenie :D i bardzo śmierdząco :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach