Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochata

Do dziewczyn z d ługimi włosami

Polecane posty

Gość włochata

Ja dopiero zapuszczam, ale już je wiążę, nie są więc takie krótkie. Nie umiem spać z rozpuszczonymi, plączą mi się po twarzy,dokuczają. Jak śpicie? Ja zaczęłam je wiązać. I jak często myjecie dłuższe włosy? Co myślicie o prostym końskim ogonie z grzywką? Pospolity czy fajny?

Gość .k.a.s.i.a.
Ja mam dlugie wlosy (do tylka) i spie normalnie z rozpuszczonymi, to prawda czasem przeszkadzaja w spaniu ale mi tylko czasem a myje je co drugi dzien wtedy mam fajne wlosy...:)

Gość ja mam do polowy plecow
wiec srednio dlugie i spie z rozpuszczonymi - nic mi nie przeszkadza, myje co drugi dzien a jak sa upaly to codziennie, konski ogon z grzywka podoba mi sie - prosty ale potrafi byc seksowny, zreszta ladnemu-we wszystkim ladnie :-P

własnie, a lepiej dla włosów gdy są w nocy związane czy rozpuszczone?

Gość .k.a.s.i.a.
wlasnie ja tez jestem ciekawa...:)

Gość włochata
no dzięki za te odpowiedzi. Myślałam, że jak wiążę je miękko na noc to jestem jakaś dziwna:o Uspokoiłam sie.

Gość moze jak luzno zaplecione
i zwiazane? rozpuszczone moga sie platac i niszczyc, ciasne wiazanie w kucyk tez nie jest najlepsze

Gość klaudis
lepiej jak są rozppuszczone włosy bo wtedy odpoczywają nie napina sięskura i włosy mniej wypadają

Moim włosom \"związanie\" nie przeszkadza. Są gęste i puszyste. W dużej mierze efekt ten zawdzięczam [pewnie ?] genom, ale i dobrym szamponom i odżywkom.

Gość .k.a.s.i.a.
no moje wlosy tez sa geste a jakiego szamponu uzywacie??

Elo :) Ja tez mam dlugie wlosy, prawie do pasa. Na noc wiaze je w delikatnego kucyka / polkucyka (przy ostatnim zalozeniu frotki nie przeciagam wlosow do konca, tylko zostawiam w polowie - powstaje taka jakby petelka) :) Ja, akurat, nie mam grzywki, ale to ciekawe urozmaicenie fryzury przy dlugich wlosach :) Powinnam myc je codziennie, ale, finalnie, robie to co drugi dzien.

Gość włochata
Ja lubię Fructis, Loreal, Gliss Kur

Gość klaudis
skóra****

Odzywka Gliss Kur Hair Repair / Gleboka Regeneracja 19 / bez splukiwania w \'psikawce\' :) Stosuje ja od kilku lat i jestem niezmiernie zadowolona z efektywnosci jej dzialania. Mimo tego, iz od dlugiego czasu farbuje wlosy na czarno - to nie mam problemow ani z wypadaniem, ani z rozdwojonymi koncowkami. Odzywke ta stosuje po kazdym umyciu wlosow. Jaka dla mnie - rewelacja. Polecam !

ja spie z rozpuszczonymi, ani mi nie przeszkadzaja ani sie nie plataja mimo ze mam krecone myje srednio co 2 dni,czasem czesciej/rzadziej ale to zalezy od tego jak wygladaja

Ja ostatnio scielam wlosy ,ale teraz tez nie sa krotkie(Tak jakos do stanika ) I zrobilam sobie grzywke na bok.Bardzo podoba mi sie ta zmiana.Ja myje wlosy codziennie bo wteczy czuje sie duzo lepiej,mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.Śpie prawie zawsze z rozpuszczonymi i wcale mi to nie przeszkadza.pozdrowka

Gość włochata
nawet nie myślałam, że tyle osób odpowie. Dzięki. Znikam

Gość długie wlosy
a ja śpie z rozpuszczonymi, myje raz na tydzień, gdyż mam włosy normalne, nie tłuszcza sie a po myciu mam z Nimi wiele roboty...są bardzo gęste, kręcą się i generalnie stosuje chyba z 4 rodzaje specyfików, żeby dojśc z Nimi do ładu... spanie z rozpuszczonymi włosami jest zdrowsze, nie naciąga się skóry, a poza tym włosy od każdego"odkształcenia" , że tak powiem, osłabiają się...

Gość dlugie wlosy
tak grzywka przy d ługich włosach jest nie lada urozmaiceniem, biorąc pod uwage, że obecnie nosi ja około 90 % żeńskiej populacji...brawo!!!

Gość masz szopena
oj masz dziewczyno

Ja mam falowane włosy do połowy pleców,myje je dość często,chociaz nie są tłuste (raczej normalne),po to aby dodać fryzurce puszystości.Co do spania,to moim zdaniem straca kształt jeśli zwiąże się je gumką,dlatego po umyciu rozczesuje je dokładnie i nad czołem przypinam spinki,żeby lepiej się ułożyły.W sumie jestem zadowolona z takiego rozwiązania.Cięcie wybierze dla Ciebie fryzjer,jednemu pasuje top innamu co innego.

mi się zdaje, że wiązanie włosów na noc nie ma wpływu na wypadanie, po prostu jak nie zwiążemy, do włosy wypadają jak śpimy i są gdzieś w pościeli, a tak to trzymają się głowy i wypadają później przy czesaniu czy jakoś tam ;)

Gość włochata
a czy któraś z Was ma tak jak ja: włosy upięte-nieźle rozpuszczone- czarownica. Dlaczego tak jest?