Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi z tym bardzo

Jestem w nieustannym konflikcie ze wszystkimi....

Polecane posty

Gość zle mi z tym bardzo

Gwaltownie reaguje, ponosza mnie emocje, i po prostu ejstem klotliwa. Wszedzie, w szkole, w pracy, z moja rodzina, z rodzina meza, z męzem, z sąsiadami. Nienawidzę się.

Gość zle mi z tym bardzo
jestem niewyrozumiała dla ludzi, jak ktos popelni najmniejszy blad, czy jest choc odrobine niemiły, to ja sie na nim mszcze, skreslam go i traktuje po chamsku...

Gość wtorkowy pierdzioch
da sie z tym zyc :)

to moze jakies proszki uspakajace. proponuje zaczac od magnezu (polecam magnezin 500 - bierz 2 tabl dziennie), a jesli to nie pomoze to proszki uspokajace jakies ziolowe - w aptece Ci dpradza

Gość zle mi z tym bardzo
właśnie nie bardzo sie da, bo tak naprawdę mało kto mnie lubi. z wieloma osobami mam bezustanny konflikt, nie lubimy sie bardzo.

Gość wtorkowy pierdzioch
da sie da.. ja najbardziej lubie swoje towarzystwo, czuje sie w nim komfortowo

No wiesz, chyba sama rozumiesz, czemu ludzie4 raczej Cie nie lubią. A może troche popracuj nad soba i zacznij myśleć co powiedzieć zanim znowu na kogoś naskoczysz. Może rzeczywiście skorzystaj z pomocy leków

Może przeczytaj artykuł ks. Marka Dziewieckiego w bibliotece Opoka /linka nie znam ale wpisz Opoka /pt.Wychowanioe do asertywności .Wszystko można powiedzieć w sposób kt€ry nie rani i nie wywołuje konfliktów. Stosujesz przemoc ,a tego nikt nie akceptuje .Pozdrowienia.

Gość agata-----
ja proponuje wyciszenie, sluchanie spokojnej muzyki, spacery w lesie,spacery noca, poprzytulanie jakiegos zwierzaka:) cos co cie uspokoi, mna tez rzadza emocje, ale staram sie

Gość zle mi z tym bardzo
mąż jeszcze ze mną wytrzymuje, bo mnie kocha, wybacza, ale widzę, że czasem mu ze mną strasznie ciężko i czasem widze, jak placze przeze mnie :( jestem naprawde okropna, tak prawde mowiac,to mam moze z 5 bliskich kolezanek, kilkanascie znajomych, z ktorymi spotykam sie przelotnie, a reszta mnie po prostu nie lubi :( wątpię, żeby nagle zaczeli, tyle czasu bylam dla nich taka wredna :(

Ale dlaczego skreślasz znajomych od razu, spróbuj. Popracuj nad sobą i daj im i sobie szansę. A Ty po najmnoejszej linii oporu od razu uwazasz, że przegrasz. A zawsze można poznac nowych ludzi, i nie zniechęcać ich do siebie.