Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJakaZwyklaJa

Po prostu mi ... smutno

Polecane posty

Gość TakaJakaZwyklaJa

Przychodza czasem taki dni, ze po prostu mi smutno... Czasem z jakiegos powodu, czasem BEZ PRZYCZYNY. Nie wiem dlaczego... Nawet kiedy nic zlego sie nie dzieje... Dlaczego Tobie jest smutno?

Gość ciocia wiosna nadchodzi
Hmmm topic oryginalny:P hehe Mi tez jest czasem smutno bez powodu, chyba kazdy miewa takie dni. Ale czesto sie smuce np. gdy widze zakochane pary albo kiedy wchodze na wage i znow przytylam z kg , albo kiedy ludzie mnie nie rozumieja! Oh! To mnie najbardziej denerwuje i smuci.

zwykle tam mamy my dziewczyny przed miesiaczka, taka chandra totalna..:/

Mnie nachodzi smutek,gdy wiem,że jest tyle spraw do załatwienia,uczelnia,sesja,praca....A najbardziej mi smutno,kiedy wiem,ze tak na prawde mam super życie i większość ludzi ma znacznie gorzej,a ja narzekam........wówczas staram się na siłe poprawić samopoczucie,jednocześnie nie mogąc sie zwierzyć komuś do końca ze swoich obaw,żebym nie musiała słuchać,ze jestem głupia i że ludzie mają gorsze problemy...no i tak w kółko :-O

no ja bylam przed tydzien temu i mialam takiego dola, zemi chcieli leki na depresje dzc..:(

Okropne to jest!Czasami budzę się nad ranem i tak rozmyślam o jakichś pierdołach.Ja w ogóle jestem dosyć nerwowa,chociaż staram się nabrać dystansu do wielu rzezczy.Niestety zaniedbałam kilka spraw ostatnio i będzie ciężko!

Gość tak se siedze
w pracce i nie mam co robić.. tez mi smutnawo ale jak sobie poklokam to robi mi sie lepiej ::)

Gość werka18
ja też znam te stany zdołowania niestety... no, ale jakos sobie trzeba radzic - przed okresem jak mam, to staram sie isc spac po prostu, bo i tak wiem, że nic innego nie pomoże :/ a jak to dół taki zwykły, to po prostu sobie zycie osładzam :) ostatnio młodsza siostra jak zobaczyła, że mam doła, przyniosła mi cukierki elsy malinowe, moje ulubione :) od razu sie człowiekowi milej na sercu robi - wiec moze wlasnie tym tropem - troche osłodź sobie kawałek zycia ;)

Gość Śpioch
Werka18, elsy są pycha, dziś jadłam po raz pierwszy i zdecydowanie samk kiwi poprawia nastrój. Tylko papierków nie wyrzucaj, bo można wycieczkę do disneylandu wygrać. A smutki to najlepiej przesypiać....

Gość Tanga
A możesz coś wiecej na temat tego konkursu elsów powiedzieć? Bo ja właśnie dziś młodym kupiłam, to niech sobie zagrają jak jakies fajne nagrody

Gość lilaróż
A mnie jest dzisiaj smutno bo byłam na dwuch pogrzebach. Zajeło mi to cały dzień a żalu i łez naoglądałam się aż z nawiązką. Mam dośc'.

dzisiaj wszytsko jest jasne... dzisiaj jest pelnia. jak jest pelnia lub przed pelnia zawsze jest wyjatkowo smutno zle... ja to juz przerobilam:) zawsze wiem, kiedy jest pelnia bez zagladania w kalendarz:)

Gość Mi też
Smutno mi bo wolałabym być chudsza, pić mniej piwa, żeby mi się włosy same układały, mieć trochę mniejsze cycki, więcej zarabiać itd. I jescze jagby jakiś jaszczomb mi wydzióbau mrufki z halópy to byuo by jórz kórde zópeunie sóperowo!

Gość Śpioch
Do Tanga: z tymi elsami to chodzi o to, że zbierasz rożki po cukierkach, wysyłasz i bierzesz udział w konkursie. A można wygrać laptopy, rowery i wycieczke do Disneylandu. Zresztą poczytaj sobie na www.elsy.pl. A mnie dziś wesoło, bo słonko wyszło i zaraz sobie buty pojadę kupić. Smutno mi będzie jak ładnych nie znajdę, albo drogie będą....

Gość Tanga
Dzieki, Śpioch, już sobie o tych elsach znalazłam. Fajnie byłoby do disneylandu pojechać. Mnie dziś wcale nie smutno, tak przy okazji, tylko zarobiona jestem. Pozdrawiam wszystkie smutaski

Gość Donovan
Slyszalem o tym KoNkUrSiE. Ja bym bardoz chcial cos takiego jak laptopa miec. Lubie te Elsy, jem w szkole, ale mama mi za bardzo nie daje, nie p[ozwala. Macie jakis sposob na taki problem? Jakbym zbieral wszystkie papierki to na pewno bym wygral.

Gość timba5
Są to bardzo niepokojące objawy. Uważam, że warto udać się na wizytę do tej kliniki https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ . Psychomedic zatrudnia wielu wykwalifikowanych i doświadczonych specjalistów, którzy potrafią udzielić pomocy. Taki stan nie może trwać wiecznie.