Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia_lalka_nie_duza

jakas sensowna rada???

Polecane posty

2,5 roku temu poznałam mężczyznę starszego odemnie o 18 lat( ja obecnie 25, on 43). Jesteśmy ze sobą do teraz i wszystko było by w porządku gdyby nie sytuacje które mnie martwią. Otóż gdy zdarzało mu się wypić( wypad do pubu, impreza u znajomych) bywał agresywny( często się kłóciliśmy a przy tym on wyżywał sie na drzwiach i oknach, mnie się nigdy nic nie stało.. narazie :/ ). Poprosiłam go w takim razie o \\\" NIE PICIE\\\". Średnio co rok zdarza mu się złamać i wypić( nie wiem jak by było z agresją gdyż w tym czasie wyjechałam do pracy za granicę). Od tamtej pory( kilka miesięcy) nie mieszkam z nim gdyż złamał słowo. Kocham go i chciałabym znów z nim zamieszkać lecz boję sie powtórki. On zapewnia mnie 3 raz że to już ostatni itp idp. wiem że jestem żałosna mając nadzieję ale myślę , iż tego powodem jest fakt, że poza tymi incydentami( jak gdzieś razem idziemy on nie pije) jest wspaniałym i oddanym człowiekiem, powiedziałabym wtedy z ręką na sercu że znalazłam ideał... No cóż jak wiemy ideałów nie ma a ja mam dylemat..

Gość znudzony podszywacz
po co Ci taki stry dziad.Ty będziesz w pelni rozkwitu sexualnego,a on niedlugo w pelni przekwitu.Bez sensu.Kiedyś Cię zabije po pijaku...:(

Gość jeszcze
sama powiedzialas jeszcze...

Gość dsser
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny wiec ci nie doradze

ale sie stanie. Na co ci taki stary dziad, 18 lat roznicy to prawie trzykrotne przekroczenie normy, jeszcze z takimi zachowaniami po pijaku. Przeciez to roznica pokolen oczym wy gadacie. Niedlugo bez Viagry sie nie obejdzie, a takie dziadki potrafia byc agresywne.

Gość znudzony podszywacz
dsser ------>Deser?

jeżeli chodzi o ten jeden dzień to jest tak jak mówie. oczywiście nie kontroluję go przez 100% czasu i nie mam zamiaru ale przy mnie ostatnia taka sytuacja hmm \" nie przyjemna\" miała miejsce 1,5 roku temu