Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosienka171

Dziewczyny !! Nie bójcie się zrobić pierwszego kroku !!

Polecane posty

Gość Gosienka171

Hej ;) Założyłam ten topik by poruszyć temat poderwania chłopca który nam sie podoba ;) Mam nadzieje że moja historia i kilka rad pomogą Wam przełamać pierwsze lody ;)

Gość bvce
muuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Martenka C
hehe :) faceci to dupki nie warto ich podrywac

Gość autorko
niech zgadne sikałaś za jakims facetem i myślałaś ze nic ztego a potem sie odważyłąs , zagadałąś i sie okazało,ze on od dawna na Ciebie leci ? :o

Gość Gosienka171
Niecałe dwa lata temu zauważyłam na dyskotece, ze czasami zerka na mnie Dj. Myślałam, ze to chwilowe ( bo wiadomo, on moze miec kazda panienkę), ale na następnej dyskotece i następnej znów czułam jego wzrok na sobie, nawet kumpela mi zwróciła uwagę, ze on sie na mnie gapi. Jestem normalna dziewczyną i nie ubieram sie na dyskoteki wyzywająco lecz tak by wyglądać fajnie ale nie do przesady wiec byłam zdziwiona jak zauwazyła ze sie an mnie gapi. Patrzyliśmy sie an siebie nawzajem i trwalo to miesiac, ządne z nas nie zrobiło pierwszego kroku. Potem on przestał grac na dyskotece i tak nie widziałm go prawie rok. To było dziwne ale nie mogłam o nim zapomniec :/ W te wakacje co były grał w tej dyskotece co wczesniej sie widzielismy. I o dziwo poznał mnie !! Widziałam jak zerka, jak sie wychyla by mnie zoabczyc, nawet patrzylismy sobie porosto w oczy, ale nadal nie odwazyłam sie zrobic pierwszego kroku bo uwazałam ze to on powinien zrobic ! I tak co byłam na dyskotece widziałam ze zerka a jak tylko na niego spojrzałam to szybko patrzył sie gdzies indziej. 5 maja tego roku postanowiłam sie z nim zapoznac ! przeciez tak dłuzej byc nie mogło.....

Gość no i co dalej co dalej
pisz bo obgryzam paznokcie z ciekawości:classic_cool:

Gość do faceta
jak coś to jakbym miała się już zapładniać to nie z takim kutasem jak TY!! , na szczęscie istnieje takiecoś jak różnorodność biologiczna i nei wszyscy faceci są tacy zjebani i chamscy jak ty ;)

Gość bvce
to dlugo sie zbieralas na podryw.

Gość bvce
no co moglo byc dalej pewnie mu zrobila loda.NIe chcemy znac dalszej czesci.

Gość Gosienka171
Gdy spytałam sie czy mzoemy sie zapoznac to rozpromienił sie cały i sam wyciagna dłon by sie zapznac ;) Kumpela mówiła, ze takiego go zadowolonego nie widziała ;) Dziewczyny !! Czasmi warto zrobic pierwszy krok bo niektórzy chłopacy tez sa nieśmiali i jesli tylko zauważycie ze od dłuzeszego czasu on was obserwuje warto spróbowac !! trzeba wiedziec na czym sie stoi ;) Ps. No coment do głupich odpowiedzi :P:P:P

Gość no i co dalej co dalej
wow wow wow:classic_cool: :D:D

nio ja tez tak mam pewien chlopak mnie obserwuje i kumpele mi mowia ze on cos do mnie ma bo sie patrzy i nawet sie zap[oznal ale po jakims czasie oddalil sie odemnie i go wcale nie rozumiem, sadze ze takie patrzenie nic nie znaczy tak mi sie wydaje

i teraz ja sama boje sie do niego podejsc bo nie ejstem pewna jak on sie zcahowa bo patrzyc to sie napewno patrzy i zawsze sie przywita tylko dziwnie sie zachowuje i ja sama nie wiem co zrobic bo on nawet esa nie napisze aaa bardzzoooo mi sie podoba:/

Gość Gosienka171
heheh długo zeszło za nim sie odwazyłam :D Ale chyba trzeba troche dojrzec do zobienia takiego kroku by potem nie zrobic gafy ;) W ta sobote poznał mnie i sie usmiechą . GAdałm z nim nawet długo . Próbowałam nie byc nachalna . Jelsi amcie ajkies pytania z checia odpowiem ;) A moze któras z was miała podbna historie lub jest w podbnej sytuacji i boi sie zrobic pierwszy krok ;) Słuze pomoca :):)

Gość Gosienka171
Do Jagody ;) Jak długo on się na ciebie patrzył ?? Bo wiesz faceci maja rozne charaktery, niestety :/ Ja ze razspotykałam sie z taką sytuacją a po pewnym czasie totalna olewka !! Potem sie dowiedziałam, ze patrzac na mnie wydawałam sie mu inna niz jestm gsy rozmwaimy. Palant !! tez potem mnie omijam. Mam nadzieje ze tak z Dj nie bedzie za długo sie patrzył hehe Widocznie tak musiało byc :( Ale wiesz nie jestem jasnowidzem i nie chce radzic zle ;)

hah, ja tez mam taka sytuacje, ciagle utrzymujemy kontakt wzrokowy z pewnym chlopakiem, tzn kiedys czesciej, bo byl dzien kiedy jechalismy razem autobusem on na uczelnie, ja do szkoly i wiedzialam, ze na mnie zerka, z reszta ja tez zwracalam na niego uwage.teraz praktycznie sie nie widujemy juz..wtedy zadne z nas nie odwazylo sie podjesc, nawet nie wiem czy on jakos myslal o mnie jak o potencjalnej partnerce. pewnie pomyslal, ze jestem wyniosla, ze z kamiena twarza sie zawsze na niego patrzylam, ale to takie pozory;) ostatnio tez sie spotkalismy, jego zwrok znow byl na mnie.. ale to tylko tyle, na tym to sie zakonczylo ;)

on sie juz od dluzszego czasu na mnie patrzy, nawet czasami zagada, pol roku temu krecilismy ze soba troszke ale nic z tego nie wyszlo bo on mial wyjechac a zostal jak sie dowiaduje, i teraz nadla mnie obserwuje, zjawia sie tam gdzei ja jestem, nie zawsze ale czasmi, tylko na jednej imprezie mozemy sie spotkac i on tam teraz zaczal przyjezdzac. bardzo mi zlaezy na nim ale ja sama nie wiem jak mam postapic co mam robic, aby go zdobyc......:(

Gość Kwietniulek
hahahh urzekła mnie twoja historia:D ile masz latek dziewczynko?

Gość Gosienka171
Mam 18 lat ;) A dlaczego urzekła hehe ?? Do Jagody : Sprawa jest troche skomplikowana :/ Bo kreciłaś z nim ale nic z tego nie wyszło. Może teraz patrzy się bo poprostu Cię pamietam, ale ani ja ani Ty nie wiemy o czym on myśli. Jesli jestes odwazna podjedz do niego i wyłoż ,, kawę na ławę" . Zagadaj z nim a potem spytaj sie czemu sie an ciebie patrzy ?? Tak myśle ale to juz od ciebie zalezy :0 Mam nadzieje ze wysztko sie ułozy podrawiam ;)