Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwcowy blizniaczek

Rękawiczki.

Polecane posty

No wlasnie. Dziewczyny czy bedziecie miały rękawiczki? Mam suknie bez ramiaczek i slyszalam ze rekawiczki jak najbardziej, ale wzdrygam sie na mysl o \'bandazach\' na rękach - rekawiczkach na srodkowy palec \'a la lata 80te. Mysle zeby wogole zrezygnowac. A Wy?

Gość zabita
szczerze odradzam. w 99% przypadkow wygladaja bardzo nieciekawie. taki zbedny bajer, majacy wygladac na elegancki, chociaz efekt jest w sumie odwrotny...

Gość meli
Hej ja też mam problem z rekawiczkami, nie chcę ich mieć w ogóle ale mam dość owłosione ręce, a golenie też odpada bo potem będzie jeszcze gorzej. Co myślicie zrezygnowac czy nie przejmować się tymi włoskami wcale?

Gość a może wosk...
a może raz skusisz się na depilację woskiem? Ja też mam z tym problem i stwierdziłam, że raz mogę iśc na woskowanie, po nim włosy nie odrastają kłujące i ciemne, więc można sobie jeden raz pozwolić na to... Ja myślałam, że nie będę się przejmować, ale w końcu raz chcę wyglądać pięknie, bez żadnych niedoskonałości

Gość chyba że....
jeśli macie za dużo włosków na rękach, a nie chcecie depilować, to proponuję krem rozjaśniający włoski na twarzy firmy Sally Hansen. a propos rękawiczek, ja wymyśliłam dla siebie rękawiczki niezwykłe: zrobione z koronki takiej jak sukienka, sięgające wyżej niż nadgarstek, ale zakończone nieregularnie, czyli tak jak "kończy się" koronka.

Widzialam gdzies takie. Ale tez podobne tylko na czesc dloni przed palcami, nadgarstek i pare centymetrow wyzej. Nie na jeden palec absolutnie. Takie koronkowe mankietki. Ladne. Moja suknia nie ma wogole koronki wiec dla mnie odpada, ale ty mozesz poeksperymentowac.

a ja mam ładne na jeden palec, tak mi doradziła pani w salonie, Czemu uważacie, że takie są nie do przyjęcia ?

Gość htbvdth
jesli chodzi o rekawicz... sprawa jest bardzo trudna od razu wam powiem, ze w kazdym (prawie) salonie pani oczywiscie doradzi rekawiczki!!! o zgrozo!!! a tak na prawde, trzeba miec odpowiednio dobrana rekawiczke do sukni, nie tylko kolorem, ale rowniez odcieniem, wzorem, faktura materialu... tak tak to wszystko bardzo jest widoczne, zwlaszcza, ze dlon... w praiw kazdej pozycji bedzie na tle sukni, wiec musi byc idealnie dobrana slusznie zastanawiaja sie dziewczyny, ktore poruszyly temat estetyki dloni... rekawiczka podkresli dlon... czyli uwidoczni np nierowna opalenizne... zbyt gruba reka rowniez bedzie wygladacmalo estetycznie, nadmierne owlosienie to rowniez problem. kolejna sprawa to rekawiczki bez palcow... :-/ kazda "zyczliwa" pani w salonie wam powie ze to supeer wygodne i w ogole jest szalenie praktyczne, bo np nie trzeba zdejmowac rekawiczki w kosciele przy zakladaniu obraczek... a tak naprawde rekawiczka w takiej chwili tylko przeszkadza a nad jej estetyka mozna tylko dyskutowac.. pozdrawiam wszystkie panny mlode, i te w rekawiczkach i bez :-)

Gość a ja.......
........ nie miałam wcale rękawiczek i się obeszło. po jaką cholerę miałam psuć sobie nimi humor, skoro źle bym się w nich czuła. Wszyscy wmawiają sobie że tak jest bardziej elegancko, ale wg mnie wcale tak nie musi być. Pozdrawiam wszystkie panie młode :classic_cool: 🖐️

Gość chyba że ...
wlasnie dzis odebralam swoje cudne niby-rekawiczki. idealnie pasuja do kiecki, bo sa z tej samej koronki. sa idealnym uzupelnieniem mojego stroju. dodam, ze jestem bardzo wybredna, jeśli chodzi o odziez ogolnie i u mnie wszystko musi byc na 6, a w tym przypadku tak jest. pozdrawiam wszystkie panny mlode.

Gość chyba że...
www.cymbeline.com, musisz wejść w kolekcję 2007, potem akcesoria. niestety nie mają białego koloru, ale w dobrym salonie nie powinni mieć problemu ze zrobieniem takich. co ważne, muszą być z takiej samej, bądż bardzo podobnej koronki jak sukienka, bo inaczej będzie wyglądało to nieelegancko. pozdr.