Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia123456

Mój chłopak mnie zdradza...

Polecane posty

Gość asia123456

Jesteśmy razem od 3 m a nie spaliśmy jeszcze ze sobą. Zostaje u niego na noc, a wtedy on idzie spać do pokoju brata. Nie pociągam go ? On ma koleżankę, jest mężatką, jest starsza... Podejrzewam że są kochankami. Spotykają się nieraz potem on mówi że tylko rozmawiali... Ona jest zgrabna, wiem że kiedyś ją kochał....

Gość miki5555
Może to tylko koleżeństwo? Ale dziwi mnie to że nie pociągasz go. Idzie spać do brata? Dziwne. Ile macie lat?

Gość asia123456
Oboje mamy po 23 lata. Ta jego przyjaciółka ma 30

Gość miki5555
wiesz asiu facetów pociągają starsze kobiety, są doświadczone. W łóżku potrafią o wiele więcej niż rówieśnice. Nie wstydzą się swego ciała ...

Gość co ty pie...ysz

Gość co ty pie...ysz
Dziewczyno jesteś młoda. Ogarnij się, daj jej popalić. Jesteście razem 3m więc to twój facet.

Gość asia123456
Ona ubiera sie tak wyzywająco, wszyscy faceci się za nią oglądają... Ja nie mam szans jej dorównać w wyglądzie. Czasami mam wrażenie że mój chłopak jest ze mną tylko dla tego że nie może mieć jej na stałe?

Gość Mała dama
Ja jestem w takim związku. Jestem tą wyzywającą, tą piękną, Tą za którą on biega. Jestem jego muzą jego skarbem. Nawet nie wiesz jak nie nawidzę tej jego porzal się borze panieneczki... Grube toto, brzydkie... odezwę się jeszcze muszę lecieć

Gość Jestescie w związku
3 m i juz byś chciala wskoczyc mu do łóżka. U mnie byś nie miała szans, bo takich dziewuch jest na peczki. A nie przyszło tobie na mysl, że on ciebie szanuje, że zalezy mu na tobie, że nie jestes dla niego dziewczyną do szybkiego sexu ...??????????????????????????????????????????????????????????????????