Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __regulonka__

Zaczynam brac regulon... mam nadzieje,ze nie zaszkodi

Polecane posty

Gość __regulonka__

Przez kilka miesiecy bralam diane 35...na tradzik. Syfki zniknely mi na maxa i mam teraz gladziutka buzke...lekarz zmienil mi diane na regulon. Pomijajac to,ze jest drozszy :/ to boje sie,ze tradzik moze powrocic :-/ Chociaz doktor powiedzial,ze regulon rowniez dobrze wplywa na cere. Jak to bylo z wami?

Gość syfulonka
ja biore regulon juz 7 miesiecy i niestety mam takie syfy jakich nie mialam nigdy w zyciu, a mial mi poprawic stan skory :/ wlasnie zamierzam go zmienic :/ ale wszystko jest sprawa indywidualna, regulon tez jest antyandrogenny wiec pewnie wiekszosci pomaga, ale ja mialam pecha :(

Gość z dlugim stażem..
Dziewczyny!!! Ja biore reglon juz drugi rok i nie wystąpiły, żadne skutki uboczne, a wręcz przeciwnie. Miałam trądzik z którym walczyłam wiele lat, po 3miesiącach zazywania regulonu, zaczoł znikać. Tak jak napisała syfulonka, myślę że to zależy od organizmu i u każdego przyjuje sie inaczej, ale akurat regulon jest dosyć bezpiecznym środkiem anty(zawiera mala dawke hormonów). Dodatkowo badałam opinie publiczną:) (wśród moich znajomych) ok 10 osób pytałam i u 8 nie wystąpiły żadne negatywne skutki uboczne-biora go do tej pory i sa b zadowoloe.2pozostałe= Jedna była nie zadowolona bo jej nie poprawil cery, druga przytyła 2kg(w przeciągu 3miesięcy więc nie sugerowałabym się).

Gość Karola8
Dostalam Regulon na cerę. To dopiero 3 opakowanie, ale widać już poprawę:))) I licze, ze z każdym następnym opakowaniem będzie coraz lepiej hehe:)