Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tom....

Opis jak sie kochamy, gdzie to robimy i co wtedy czujemy - dzień po dniu.

Polecane posty

Gość tom....

Hej, Ponieważ mój blog został usunięty, powstał nowy: http://mojasypialnia.bloog.pl/ Oczywiście jest to kontynuacja starego seks pamiętnika: czyli opis tego jak sie kochamy - dzień po dniu. Wpadnijcie, poczytajcie - konstruktywna krytyka mile widziana w postaci wpisu lub komentarza. Zapraszam!

Gość tom....
fajnie - dupiszonek, Jak widac nie wszystkim w smak były moje intymne fotki na starym blogu.... Teraz powinno być lepiej!

Gość slonce na niebie - szukam cieb
To jest Wasze zdjęcie?

Gość zona swoyego meza
wyslalam linka mezowi do Twojego bloga - ciekawe jak skomentuje? :)

Gość tom....
teraz już nie bedzie tych zdjęc!

Gość i ja sie wypowiem
żebyś tyle byków nie walił i pisał logiczniej, bo tak to nie da się czytać - beznadzieja

Gość khem
i znów się zaczynają podszywacze bawić...

Gość tom....
Podszywaczom i innym niedoróbkom bardzo DZIĘKUJĘ za podbijanie topiku. To tylko woda na mój młyn - dzieki!

Gość popracuj
Tresc bardzo erotyczna! Nad forma popracuj jeszcze....

Gość podpisuje sie pod popracuj

Gość podoba mi sie
nawet bardzo!

Gość ok-fajny bloog

Gość ewka24
Czytałam czytałam.Faaajne!Proszę o jeszcze!I o foty!!! Pozdrawiam

Gość tom...
fotek juz nie bedzie - ostatnio przez nie zablokowali mi strone- przykro mi...

Gość ewka24
Dzięki!Już wchodzę!

Gość zabencja
bardzo fajne i erotyzujące

Gość tom...
O - jestem anonimowy i ktos sie pode mnie podszywa. Podszywać sie pod anonima? Ciekawe

Gość fantastyczne to jest

Gość dvsdvsdv
bosz... grzeczny seks małżeński, co za nuda... wprawdzei sama uprawiam ale cudzy blog to flaki z olejem do potęgi

Gość super erotyka polecam

Gość tomajtom
Zapraszam...

Gość zadna tam zona
czytam tak i czytam i nie ma w tym zadnego szalenstwa...calkiem ladnie opisane, bez zadnych perwersji..po prostu dobry seks, uszczesliwiajacy obydwie strony...po co ten caly blog??

Gość dzień po dniu
poniedziałek włożył mi wtorek włożylam jemu środa wyjął mi choć nie wkładał... to nam dało do myślenia czwartek wyjął mi wszystkie pieniądze z konta piątek koledzy wyjeli go z bagażnika samochodu... sobotę spędzam samotnie, w niedzielę się pomodlę za niego

Gość karolina z ....
Jestem przekonana ze tego bloga nie pisze facet i nie dlatego ze nie ma tam wulgaryzmów tylko dlatego ze męzczyzni nie potrafia tak opisywac seksu,mówic o uczuciach,uzywac takich słow....to mi "pachnie" babskim pisaniem,albo gośc jest jakim romantykiem w oklurarach z nosem w ksiązce....i poprostu fantazjuje.

Karolino z... aż się ciśnie na usta cytat z seksmisji \"Kopernik też była kobietą...\" :) Zapewniam Ciebie, że kobietą nie jestem! Przeczyatj uważniej bloga, z pewnością zauważysz, że jest z typową męskiej strony napisany. A że potrafię opisywać seks i uczucia jak człowiek... chyba nic mi to nie ujmuje? W czasach internetu i prostactwa słownego to chyba dobrze że ktoś pisze \"normalnie\". Zapewniam Cię, że opisane historie nie są fantazjami (poza tymi w których jawnie to deklaruję) i tym bardziej nie jestem \"książkowym okularnikiem\"! pozdrawiam, tom

Gość Karolina z...
Tom nie ujmuje męzczyznie pisanie bloga o swoich doswiadczeniach z seksem,ale zrozum ze wiekszosc mezczyzn wogule nie mówi o seksie a co dopiero opisując go takimi epitetami i z takimi uczuciami.Nie mam lat 15,przeciwnie jestem mężatką ale nie spotkałam faceta który potrafiłby z takimi emocjami rozmawiac o intymnosci.Stąd moje wątpliwosci.

karolino z... no cóż - najwyrazniej jestem wyjatkiem :) Zgadza się - w dzisiejszych czasach panuje kult siły i przemocy, ale ja go omijam szerokim łukiem. Nie przemawia to do mnie i moja natura nie zgadza się z nim całkiem. Poza tym jestem normalnym facetem.

Gość Karolina z...
tom kult siły powiadasz????Zgodze sie ale czyż nie jest tak ze to własnie społeczenstwo wywiera presje juz na małych chłopców ze nie wypada płakac,okazywac uczuc mówic o miłosci?I co potem sie dzieje?ludzie sie dziwia ze nie ma teraz wrażliwosci w chłopcach,że tylko agresja i wulgaryzm....a potem taki znęca sie nad żoną,bije kilkumiesiezne dziecko....no bo nie wypada byc "słabym'.Pozdrawiam