Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

Dziewczyny, jakie łóżeczko dla noworodka poleciacie.Niedrogie i solidne

Polecane posty

Gość cocoshka

cos sprawdzonego. jestem kompletny laik, nie wiem, czy brac z szufladą czy nie. kto sie zna, prosze o pomoc :)

Gość za taka cene to moge miec
super lozeczko turystyczne, z funkcja kolyski, kojca i z roznymi bajerami typu wibracje, melodyjki, lampka z projektorem

Gość cocoshka
no wlasnie tez mysle o zakupie na allegro oo i chyba przyzwoita cena, dziekuje, chociaz ta aukcja zakonczona, ale poszperam u tego sprzedawcy

Gość za 300 zł łóżeczko
z materacem i szufladą, porządnego producenta, to chyba dobra cena??? widziałam tez podobne za 600, więc wybór chyba oczywisty

Gość cocoshka
tak, zauwazylam juz i ciesze sie, bo to chyba dobry wybór, i wygodny, teraz kiedy sie nie za bardzo chce chodzic po sklepach.

Gość tu masz link do aukcji
ja kupuję to łóżeczko za ok. 2 miesiące, juz dawno się na nie napaliłam

Gość Veneno
Hm...w sumie to chyba najlepszym łóżeczkiem byłaby....beczka tak jak kiedyś pokazywali w TV

Gość tu masz link do aukcji
Owszem taniej, ale: "2007-05-14 20:01 Witamy serdecznie. Chcieliśmy zaznaczyć iż powyższe łóżeczko nie posiada materaca i szuflady" a poza tym jest sosnowe, a nie kazdemu pasuje taki kolor :)

Gość cocoshka
tak rzeczywiscie, 160 z wysylką. trzebaby policzyc teraz, bo przy pierwszej ofercie dodają materacyk plus posciel, co sie bedziebardziej oplacac. dziekuje, dziewczyny, Wy to macie oko :)

Gość cocoshka
no wlasnie, chociaz sosenka akurat chyba mi podpasuje, ale rzeczywsice trzeba policzyc: szuflada, posciel, materacyk.

Gość Karolina z Dablina
Też mi promocja.140 za łóżeczko takie samo ,zostaje 159 zł na materac i pościel.W zupełności wystarczy.Materac kosztuje 64 zł i zostaje 87 zł na pościel.Spoko starczy na pewnie leprza niż oferuje ten sprzedawca. http://www.allegro.pl/item193135295_materac_gryczano_kokosowy_120cm_60cm.html http://www.allegro.pl/item192020106__3_cz_oryginalna_posciel_mamo_tato_90_x_120_.html Np

Gość i szufladę
:) jesli ktoś ma mało miesjca na ciuszki czy inne takie tam, to szuflada jest dobrym rozwiązaniem... trzebaby sprawdzić teraz ceny materacy... a ten drugi link do łóżeczka dł. 140cm. - super - zwłaszcza, że mozna je przebudować, jak dziecko bedzie większe... trudny wybór :)

Gość cocoshka
na zdjeciu jest szuflada

Gość plus koszty przesyłki
wyjdzie pewnie na jedno i to samo - zwłaszcza, że łóżeczko - jeden producent, pościel - inny sprzedawca i materac - kolejny sprzedawca... 3 x 15 zł = 45zł za przesyłkę łóżeczko 140zł materac 62zł pościel 3 elementowa 50zł 252zł + 45 zł = 297zł podobna cena

Gość na zdjęciu jest szuflada
ale pod zdjęciem jest informacja, że tej szuflady nie ma :)

a ja plecam zamiast zwyklego lozeczka lozeczko turystyczne :) ma wszystko to samo z tym ze jest o niebo lzejsze ,skladane wiec mozna je zabrac ze soba jak sie gdzies jedzie ,ma funkcej kolyski, a takze mozna z niego najzwyczajniej na swiecie zrobic kojec jak maluch jest troche starszy.mozna regulowac wysokosc materaca ma dolaczany pzrwijak slowem jest bardziej funkcjonalne niz zwykle lozeczko.ma tez kolka wiec mozna nim swobodniew wedrowac po domu. ja kupilam na allegro laczn z przesylka wyszlo kolo 250zl wiec tez i jest polowe tansze nizzwykle lozeczko. naprawde zastanow nad kupnem lozeczka turystycznego bo warto! :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=186468801 o takie mam :)

Gość łóżeczko turystyczne jest
z założenia turystyczne... nie ma pewnie w środku odpowiedniego materaca, a poza tym czy można regulować jego poziomy, żeby zbyt mocno się nie schylac? mnie podoba się jednak najbardziej drewniana klasyka

Gość cocoshka
ale te co proponuje karolina z dablina robia dobre wrazenie :)

lozeczko turystyczne tylko z zalozenia jest turystyczne :P tak ma regulowane poziomy jest takich samych wymiarow co zwykle lozeczko ma dobry materac i nie trzeba sie schylac za mocno. ja tylko rzucilam propozycje.

Gość dziewczyny zwroccie uwage
na drewno... ja tego nie zrobilam, i mala jak zaczela gryzc szczebelki, to zostawaly jej drzazgi w buzi :O mialam zwykle sosnowe lozeczko, lepiej kupic bukowe, takie kupilam i teraz nie ma problemu :)

Gość mam bardzo ważne pytanie
Spójrzcie na to łóżeczko: http://www.harpagon.pl/porownywarka-cen/meble-dla-dzieci/kuba-ii-sosna-art-73-shop-1167350452-produkt.html?PHPSESSID=b43d3451f81c09977773f79a45de1fe2 Materac jest na samym dole. Ten materac jest na jakiś szczebelkach, które można podnieść do góry? Bo, żeby położyć w tym dziecko musiałabym się schylić i nawet karuzeli nie mogłabym zamontować.

Gość masz małego bobra chyba
:) ja się jeszcze nie spotkałam z takim problemem, ale faktycznie lepiej przemyśleć sprawę

Gość Karolina z Dablina
No przecież jest napisane "Łóżeczko wykonane jest z drewna sosnowego. Posiada w standardzie wyjmowane szczebelki oraz trzy poziomy montażu podłogi. Do montażu zastosowane są śruby z nakrętkami młotkowymi umożliwiające wielokrotny monaż i demontaż"