Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

Dziewczyny, jakie łóżeczko dla noworodka poleciacie.Niedrogie i solidne

Polecane posty

Gość dziewczyny zwroccie uwage
hehe, wszystkie dzieciaki tak mają :)

Gość to zalezy
czy łóżeczko będzie słuzyło tylko małemu dziecku, czy też planujesz używac je przez kilka lat

Gość cocoshka
no wlasnie, rozmiar tez jest wazny. co jest najpraktyczniejsze? moze rzeczywiscie wieksze?

Gość podpowiadam
hmmm, to głównie zależy od tego, czy masz miejsce, przecież nie wstawisz większego do klitki tylko po to, bo ktoś w necie napisał, że większe jest lepsze, a potem nie będziesz mogła ruszyć się w mieszkaniu moim zdaniem 120/60 są w sam raz, maluch spokojnie w nim "dośpi" momentu, w którym będzie musiał przenieść się do "dorosłego" łózka :)

Gość cocoshka
dziekuje :)

Ja też jestem zdania że 120X60 w zupełności wystarczy. Bo te 20 cm to tylko kwestia tego że dziecko pare miesięcy dłużej w nim pośpi, bo to wypada w wieku gdzie dziecko najszybciej rośnie. I tak w końcu trzeba kupić łóżeczko \"dorosłe\".

Gość A może....
A ja z własnego doświadczenia wiem, że przy dużym dziecku lepiej kupić potem normlane, mocne łóżko, bo te niemowlęce przekształcone w kanapę nie wytrzymują zabaw 5, 6 i 7 latków :-)

Gość gość
ja kupiłam mebelki z mamaipapa - www.mamaipapa.pl/pl/31-zestaw-pokoj-dzieciecy tutaj są właśnie słodkie mebelki vintage, sosnowe i urocze smile dokładnie takie jak sobie wymarzyłam, bardzo ładnie się komponują z szarościami na ścianach

Gość gość
Dużo porad tego typu znajduje na stronie : www.matczyna.pl. Poszukaj, może i jest napisane coś na temat łóżeczek :) P.S. Na pewno jest o wózkach, bo ostatnio czytałam :)