Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagi

cos bym porobiła...

Polecane posty

a mialas miprzyniesc cos :P ale ci dobrze ja na glodzie poszlam spac :-o

a ja jem teraz jajecznice z serem zoltym.. ale mnaaaaam :) i pije kawke :)

ja ograniczam weglowodany :-o okropienstwo... :)

ho idziemy na miasto ;) jakies zakupy :D cos rozerwiemy sie :P

masz zalatwione.. :P poszukamy sukienki w kwiaty .. a ja chce spodnicze czekoladową i fajne sandalki wiazane na kostce :D iiii... loda z mcdonaldsa :P z polewa czekoladową :D:D

a pozniej pojdziemy sie narabac :classic_cool:

kuzwa ale masz zajefajne pomysly :P na solarium dawno nie bylam... :-o ale chetniep ojde wygrzac dupsko :D jak kupie jeszcze jakas bielizne to trzeba bedzie szafe dokupic.. to moja obsesja :D:D mi sie marzy tatuaz na karku :D taki malustki pod wloskami :D

-> Lusia ty chociaż w sobotę będziesz coś miała, a u mnie dupa blada 😭 jak mnie chłop będzie dalej tak ignorował, to zakocham sie wwibratorze :( ale nędza

acha napierw to musze sobie go kupić bo jaśniepan nie zamierza, choć mówiłam 1000 razy :( albo orientację zmienię? co robić? co robić?

faceci to swiniaczki czaem.. :) kup sobie sama :D i nikogo sieniepros :D

a\'propos bielizny, dlaczego do cholery ja musze sobie kupowac, kuźwa fikuśnych majtków za dychę nie moze mi kupić czy jak? centuś tak, zakupy (szybki sex w przebieralni :P), solar, szpilki zajebiście czerwone i wysokie :D wali mi na mózg..przyznaje bez bicia, ale co mi wali...bo facetom to wiadomo, a babeczkom? :P wie która??

nic cie nie wali... :) skoro oni nie dabja to trzeba zadbac o siebie samemu :D dobra chodzcie babeczki.. poszalejemy na miescie... porobimy psikusy :P :D

mumi - jak centuś szkoduje kasy na majteczki, to wystroj się w jakieś barchany i niech sobie podziwia! :D:D

takie wielgachne majty za 2,50 :D w kwiatki :D sam seks :P

to sie bedzie musiał nastarac chlopak ;)

ee tam czy miałabym super sexi strój czy barchany od ruskich to jasniepan zmęczony, nie chce mu się, do usranej śmierci bym tak czekała, zawsze musze ja atakować 😭 dostane wypłatę (ma być premia ;) ) to se kupię taką mega maszyne co potrafi nawt kanały w TV przełączać i otwierać butelki - o głownej funkcji nie wspominając..hmm może z takimi obrotami jak w pralce, wirowanie na maxa, wiecie takie wibracje :P ojesuuu

alocha🖐️ przeczytałem wszystko...i podoba mi się to jak piszecie...:) mumi Ty mówisz że maszynkę sobie sprawisz... bo Twój nie chce tego i owego...;) cholera to i z wami pójdę na zakupy do tego sexszopa...a co... kupie se jakąś dmuchaną lalę... jakąś pompę i jakiś żel poślizgowy (ewentualnie na porost włosów od środka dłoni, coby miała delikatne futerko do głaskania...;P:D)

Morfeusz a co mam robić ? przecież nie pójdę w Twoje objęcia -> SPAĆ naturalnie :P trza sobie sprawić \"przyjaciela\" ciekawe jak jaśniepan zareaguje, wykopie go z łóżka? dziewczyny chyba poleciały na te solary, zakupy i inne

pozatym jesteś mój rocznik a gdzie Twój połówek, że wolisz gumianą?

mój połówek ma zupełnie inne potrzeby... połówek powiedział mi ostatnio że sex nie jest najważniejszy w życiu... i tak jak powiedziała tak wdraża myśl w życie... czyli sexu niet... poza tym jest to typowy Lew w łóżku... (typowa kłoda - leżę i rób co chcesz...za leniwam aby robić coś więcej niż się wypiąć, lub rozłozyć nogi... do tego z zegarkiem w ręku). była tu kiedyś dyskusja na temat znaków i podpisałem się pod którąś z wypowiedzi obiema ręcami... żadnego ognia... (choć Lew to zywioł ognia) żadnej żywiołowości, pomysłowości, inicjatywy... I te zachowanie w łóżku że \"Najpierw ja królowa i dla mnie wszystko co królewskie, a później sługa i ochłapy z pańskiego stołu - dosłownie\" Acha i dodam że zachowuje sie jak typowy facet... po sexie odwraca sie na bok i smacznie zasypia... a ja drugi raz jak mam potrzebę jadę na ręcznym:) idę z Wami do sexshopu kupić sexy doll

nie generalizuj mój drogi, takie pierdy, ze lwica jest taka a owaka to brednie..bo ja też lwica i mam zgoła inne zapatrywania na sferę sexu bo np. do czego to doszło, ze musze prosić jaśniepana żeby jakiś filmik ściągnął, a wibre to sama w końcu sobie kupie - bez łaski ;) jak pisała lagi :) przebieranki na codzien, zawsze wypachniona, wygolona i chętna i co? dupa blada naprawdę zmęczenie powoduje taki totalny brak ochoty? napisz jako facet, prosze, bo zeświruję

ja tam w tej sferze życia nigdy nie czułem się zmęczony i nigdy nie odczuwam zmęczenia:) Tylko że ja to Strzelec poplątany ze Skorpionem... także o tym myślę nieustannie... i do tego mam cholernie wybujałą wybraźnię:) Masz rację...że generalizuję...Lwica Lwicy nierówna... Może się wymienimy??? Ty przyjdziesz do mnie...a ja z chęcią oddam Twojemu zmęczonemu mężowi swoją żonę??? - na pewno by do siebie pasowali... chodzili by spać z kurami i mieliy te same potrzeby i priorytety.. Powiedz mi czy do cholery jasnej... mając takie lodowce w związku należy się w nim męczyć, czy należy się wyzbywać i rezygnować z tego co stanowi siłę napędową życia i stanowi jego radość...???

Gość zboczona starucha
A ja mam chęć na loda! Wczoraj tak staremu powiedziałam to poleciał i przyniósł z zamrażarki. Kazałam mu się wypchać (bo nie o to mi chodziło) to sam zeżarł i nic... Nie dość że to ja zawsze muszę inicjować to jeszcze się prosić o loda? :( Zgwałcę go oralnie w nocy jak będzie spał.