Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nażelowany latynos

Dziewczyny, czy krem nivea soft nadaje sie do twarzy? Mam tragiczną wodę

Polecane posty

Gość nażelowany latynos

w kranie i wyszusza mi skórę :-o

Gość zgryźliwa stara panna
Mi zatykał pory.

Gość nażelowany latynos
dwie skrajne opinie :-o Ale skoro nadaje sie do buzi to wszystko ok, dzieki 🖐️

Gość nażelowany latynos
i jeszcze jedno pytanko ... Ile razy dzienjie można stosowac taki krem? Ja robie to po każdym myciu buzi, czyli 3-4 razy :-o Nie za często?

Gość po kiego tyle razy myjesz
twarz w ciągu dnia???

Gość nażelowany latynos
no rano, po pracy i wieczorem, to będzie 3 razy ale czasem jak ćwiczę to sie spocę więc muszę częściej :) to takie dziwne? :-o

nie, no dobra myj sobie ile chcesz, ale z tym też można przesadzić :O

Gość trzeba sie odswieżyć przecież
:-o Nie wiem jak można myć się rzadziej niż 2-3 razy dziennie :-o

chłopie, najpierw piszesz, że myjesz twarz 3-4 razy dziennie, a teraz robisz z tego 2 razy i zaczynasz się bezsensownie dziwić:O no zlituj się i ustal ile razy myjesz twarz w ciagu dnia, bo dwa razy dziennie to zupełnie normalne i nigdzie nie napisałam, ze jest inaczej, a moja wypowiedź po co aż tyle razy tyczyła się twojej pierwotnej wypowiedzi, w której twierdziłeś, że myjesz twarz 4 razy dziennie

Gość nażelowany latynos
a dlaczego jestes taka agresywna? :-o nie lubisz czystach i pachnących facetów? Napisałem wyraźnie 3 razy dziennie to mus, inaczej bym sie po prostu źle czuł i cały świecił :-o Ale bywa, że jesli sa np. upały albo się zmęczę to myję częściej :-o A mi chodzi tylko o to, czy moge za każdym razem smarowac twarz małą !!! ilościa kremu nivea soft :-o wyluzuj lalunia, ok :classic_cool: ;)

Gość bardzo dobrze
że się myjesz, to naprawdę dobry zwyczaj :) kremu możesz używać ile chcesz, ale jak masz bardzo wysuszoną twarz, to może lepiej raz porządnie posmarować się na noc jakimś tłustym kremem

agresywna?:O w którym momencie?:O napisałam, że dwa razy to norma, jeśli jestes po treningu to też normalne po prostu chodzi mi o to, że nie jest dla twarzy dobre przesadnei częste mycie jej, a mając na myśli przesadne mycie nei mówię tutaj o myciu rano i wieczorem czy po treningu, bo to zupełnie normalne chcę ci tylko dać do zrozumienia, że jeśli bedzie nazbyt często mył twarz (i nie mówię tutaj o myciu rano, wieczorem czy po treningu) to twarz niestety, ale będzie ci się świecić jeszcze bardziej zaś jeśli chodzi o kremowanie twarzy to wypadałoby nakremować ją po każdym myciu

Gość nażelowany latynos
ok, dziękuje laluniu za dobre rady :classic_cool: Postaram się zastosować do twoich wskazówek 🖐️ życze słodkich snów i ładnej cery :)