Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Czy mężczyzna może się poczuc urażony z powodu takiego potraktowania?

Polecane posty

to pytanie kieruj raczej do kobiet czy ich faceci sie na to zgodzili ale ja mysle ze sa na to marne szanse dzieki

:) No dobra, dlatego własnie się pytam, czy by to kogos nie uraziło:D Nie zgłebiłam jeszcze tajników męskiej psychiki... I chyba nie będzie mi to dane;) Czyli faceci wszystkich tych kobiet, które nie mają orgazmów, w ogóle nigdy nie mogą dojść ze swoimi facetami, dawno się udali na poszukiwanie Rowu Mariańskiego, czyli rowu między pośladkami ponętnego Mariana?:) 3x6----> dlaczego uważasz, ze jestem facetem?:O Czyżbyś widział moja klatę?:classic_cool:

nie bo one nie sa z szanujacymi sie facetami a ja pisałem o takich nie o wszystkich wiadomo moze sie nie udac czsem ale zostawic babkę bez orgazmu dwa razy pod rzad to zbrodnia

Gość 3x6
na klate to f23 wali ! :D a so możesz zapodać ! :D ale real ! :classic_cool: :D

choc by mi musieli jezyk przeszczepiec to by mi sie nie odechciało bo nie ma nic lepszego niz szczesliwa kochana kobietka;):classic_cool:

Poza tym nie wiem, po co w ogóle pytam o takie sprawy. Jakby mnie w ogóle seks dotyczył:O Przeżyłam 22 lata i nikt mnie nawet kijem nie tknął, więc chyba mogę spokojnie iść spać, bez obawy, że coś mi z kimś nie wyjdzie:classic_cool: Najważniejsze, zebym doszła do łóżka:)🖐️

a gdzie jeszcze palce gnat dziewczyno

Gość 3x6
😘 🖐️ :P :D

ja widziałem i chetnie bym popatrzył raz jeszcze;)

Gość watcher
po 1 ponowna prosba-kazdy pisze w swoim imieniu.Bez tekstow"ci co maja malego"itd.Skad wiesz jeden z drugim co ci z malymi i tak dalej???To sa kretynskie teorie niczym nie poparte...Moja odpowiedz: Mnie w niczym by to nie przeszkadzalo-nowe doswiadczenie.Mysle ze byloby cool!!!Pisze sie na to...