Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 763

Czy wasi rodzice umieliby obsluzyc komputer?

Polecane posty

Gość 763

I bynjmniej nie jest to pytanie tylko do nastolatkow;)

moi może nie są ekspertami, ale radzą sobie z komp. (nie jestem nastolatką)

Gość 5345d
moi rodzice 55lat i 63 umieją odtwarzać płayty i pisać. a Mama umie tylko właczać allegro :-)

Gość czarna mambaaaaaaaa
moja mama ostanio poprosila zeby jej pokazala jak sie wchodzi na internet i teraz czesto sobie wchodzi ustawilam stronecstrtowa gogle i sobie szuka roznych zeczy :) niedlugo bedzie lepiej smigac po necie niz ja :)

A moi rodzice to nie mają zielonego pojęcia o obsługiwaniu komputera. Oboje są koło pięćdziesiątki. Mama tylko umie w razie czego wyłączyć kabel z kontaktu :P

Gość oooooojjj
mój komp, jest obllegany prze moja mamuśkę, nauczyłam ja i teraz żałuję :P

Gość niedomyta kasia
Ja starym nie dam więcej kompa do ręki. Od czasu gdy chciałam nauczyc ojcia Worda i ten się wściekł i walnął z całej sily w klawiaturę pieśćią

na szczęście tylko ja umie obsługiwać komputer nikt wiecej :P

moja mama lat 50-pare :) już pojęła podstawy. ma swój nr gg i pocztę :) ojciec nie wie nic na temat komp :)

Moja mama (66 lat) jest całkiem niezła ...............tworzy na ekselu cuda cudeńka ,,,,,,,,,,,,,,,

Gość ijijijijijijiji
A za to mój Ojciec ( 56 lat) zna się na komputerze o niebo lepiej niż ja ( oczywiście nie mam na myśli tylko suchego śmigania po necie :) ) , a jeszcze dziesięć lat temu nie miał o nim bladego pojęcia, to takie jego nowe hobby od paru lat. Fajnie bo przynajmniej mam się do kogo zgłosić gdy coś nawala :P

Gość ryszarda_P
Tata zna się całkiem niezle , mama prawie wcale.

Gość moja mama 59 lat
na kompie sie troche zna bo pracowala przy kompie ale generalnie zna tylko troche worda i excela bo pracowala tylko na jakis tam swoich programach ksiegowych na internecie sie nie zna. ojciec tez 59 nie zna sie na kompie ale jakbym ich dopuscila to na pewno szybko by opanowali ale dla swojego dobra nie dopuszczam rodzicow do kompa :-) ojcu powiedzialam ze z netu mozna czasem przez przypadek sciagnac jakiegos wirusa i potem jest problem z kompem.

Gość looz marija
moja mama kiedys cwiczyla troche na wordzie ale potem zaprzestala i od tego momentu nastąpił regres;) tata to co najwyzej umialby wyjac wtyczke z gniazdka, a tak to nie odroznia procesora od drukarki;]

Gość looz marija
Acha! mama ma 46 lat, a tata 53:] a ja 17

moja mama smiga po necie jak zawodowiec :) ciezko sie dostac przed kompa :) a tata przelamal sie , zeby nauczyc sie obslugi gg kiedy mama byla za granica i tesknota go zmusila :)

Gość nie ściągniesz
ojciec umie włączyć i korzystać z netu :) mama umie pisać (zresztą w pracy musi), ale w domu nie włączy i ogólnie jest anty-techniczna.

Gość nie ściągniesz
acha, zapomniałam - mama ma 60, a tata 64.

Gość guta
tak, potrafią, mają pocztę i gg.W googlach też sie orientują, pudelki i inne- mają ok. 60.

Gość wetrt
mama 49 - umie, bo pracuje na komputerze dosyć dużo. Tata 54 - też sobie radzi, ale gorzej. Od obsługi kompa ma sekretarkę :D

Moi też mają koło 60...tata jeszcze by sobie poradził, gdyby musiał - jest technikiem elektronikiem, ale mama to nawet smsów nie umie wysyłać, tylko odczytuje :D

Gość moja mama 54 lata
jest lepsza ode mnie. śmiga na kompie lepiej ode mnie.:) az zal, ze sama tak nie potrafię, jestem za leniwa :O

Gość piguła przed emeryturą
dzieci pare lat temu pomagały teraz sama śmigam po necie i obrabiam w kilku programach np foto

Gość moja mama sama sie nauczyla
obslugi kompa. Pisze w wordzie, obsluguje excela i power pointa. kiedys przyszlam wczesniej do domu i ja przylapalam jak siedziala na allegro. Nie wiem jak do tego sama doszla. A teraz czasem trudno mi samej sie dostac do kompa. Na zszcescie niedlugo sie wyprowadzam i nikt mi nie bedzie zajmowal sieci :P A mamie zostawiam laptopa. Ciekawe czy z nim pojdzie jej tak latwo :P

Gość piguła przed emeryturą
laptop łatwiejszy niz komp

Gość u mnie wypasik
U rodziców przypada mniej więcej 1,5 komputera na osobę (dwóch braci jeszcze tam mieszka) :) Ojciec jest elektronikiem, więc mało że wszystko zrobi na PC, to jeszcze potrafi połączyć z innym typem komputera. Mama podobie, ponadto rżnie w gry online - żadne tam pasjanse, zasuwa w RTSy i nawalanki :D Oboje w wieku 55+.

Gość u mnie wypasik
A jak dziadek jeszcze żył, smsy pisał chyba szybciej niż ja i jak kiedyś przyjechałam z laptopem, to pytał, czy nie mam takiego na zbyciu. Ale cała moja rodzina jest skrzywiona. U mnie w domu przypada 2,0 kompa na twarz. :P

Gość romanistka
moj tato nie umie wskazac krzyzykaw oknie kursorem :-D

tak bez problemu,mama ma 58 lat zero problemów z komputerem,ja też rodzic- zero problemów,może to jakiś tajemny kod genetyczny