Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana troche

siedmiolatke terroryzuje szkole!!!

Polecane posty

Gość jagoda zielona
porządne lańsko napewno wyleczyłoby tą gówniarę z ADHD

Gość tak to jest w dzisiejszym
świecie, gdy rodzice gonią za kasą i uważają, że za zachowanie dziecka odpowiedzialna jest wyłącznie szkoła. Czyżby nie wiedzieli, że ich córka jest inna niż wszystkie dzieci? Dlaczego nie leczą jej, nie załatwili odpowiedniej szkoły, gdzie nauczyciele potrafią odpowiednio zająć się dzieckiem z ADHD? Najlepiej zwalic odpowiedzialnośc na innych a samemu nic nie robić. Niech się martwią rodzice dzieci zdrowych, aby ten mały potworek nie zrobił nikomu krzywdy. I pewnie jeszcze się oburzają na wszystkich, którzy boja się ich dziecka... Brak mi słów na takich rodziców

Dajcie mi ją na 2 tygodnie , oddam aniołka :)

Moja córka zachowuje się już normalnie choć mając 16 lat wyjadała mojemu tate w wannie rodzyny.

Gość zszokowana troche
dokladnie!ale jesli to jest 7-latka to co ona bedzie soba reprezentowac w wieku nastu lat?????jesli jej juz sie teraz boja!!!!moj siostrzeniec ma w klasie takiego kolege- wyzywa od debili i hujow innych a nauczecielka jak zwrocila uwage jego mamie-ktora jest rowniez nauczycielka w tej szkole-to wielka obraza bo ktos zle o jej synie pow a to taki dobry chlopiec.boze czy w waszym otoczeniu tez takie potwory wyrastaja???czy to tylko odosobnione przypadki??????

Gość zszokowana troche
Dodam że zakochałam się w Schwartzu- owczarku niemieckim będącym psem policyjnym. Schwartz walczy z gangami przemytników narkotyków i lubi jak mu czytam poezję Dmowskiego.

Gość pstry pstry pstry
taka to kiedys skonczy w poprawczaku albo zakładzie karnym;)

Zszokowana ty najpierw se w leb palnij czyms twardym!

Gość każdy ma to na co się godzi
wypowiedzi z 10.07 i 10.12 juz podziękujemy :-( Wymyśl sobie własny nick, a nie podszywaj się pod cudzy tchórzu jeden. A w ogóle to dlaczego na wagarach jesteś? Pewnie klasówka jakaś była i terz stchórzyłeś/aś?

Gość zszokowana troche
jesli palniecie sie w leb czyms twardym sprawi ze jednak dzieciaki beda sie zachowywac jak dzieciaki a nie terroryzowac albo cpac(tez ostatnio o tym bylo...) to bardzo chetnie;p a tak wogole to podszywacze dajcie sobie spokuj bo temat nie o dupie marynie ale o czyms z czym jak widac wielu rodzicow zupelnie sobie nie radzi!!!!