Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mambaaaaaaaa

komu podobaja się zarośnięte piczki włosy na nogach i pod pachami

Polecane posty

Gość czarna mambaaaaaaaa

jestem Ciekawa czy są jeszcze Faceci którym się to podoba ja golę sie pod pachami i oczywiście nożki ale swojeje muszelki jeszcze ie golilam całej bo oczywiście jak na basen idę to golę okolice bikini :)

Gość mi sie to nie podoba
ale ja jestem dziewczyna. depiluje sie wszedzie gdzie mozna. nie toleruje wlosow poza wlosami na glowie, rzesami i brwiami. ;) :P

ja tez sie depiluje i nie uwazam aby kudlate nogi czy pachy byly ok ale wczoraj bylam na basenie i przedemną podjechala na parking kobieta z dziecmi luksusowe auto ona fajnie ubrana widac że babka z klasą ale to co zobaczylam jak już wyskoczyla z tych ciuszkow i zalozyla stroj to przeszło moje najsmielsze oczekiwania spod ty majcioch wystawały jej po bokach falbanki z wlosów takie loczki koloru nieokreslonego ha ha o pachach juz nie wspomnę.Naprawde bylo to niezbyt smaczne wizualnie przychodza na basen rozni ludzie kobiety starsze i takie zwykle ale żadnej nie wystają takie kudly a fuj zniesmaczyla mnie ta pani

Gość hairy-lover
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam naturalny zarost kobiety! Wszędzie!!! Także pod pachami i na łydkach!!!!! Naturalne kobiety są FANTASTYCZNE!!!!! Jeśli zaglądają tu dziewczyny, które olewają tę głupią mode na depilacje i golenie - PROSZĘ - ODEZWIJCIE SIĘ!!!

Gość moj maz uwielbia
moje kudelki i to wszedzie .kiedy sie wydepiluje leci w moja strone okropniasty foch mojego starego .szok .nie mozna przeciez lazic z kudlami !!!!

Gość hairy-lover
mój mąż uwielbia----> gratuluję męża z dobrym gustem! Pytasz jak można? Normalnie odstaw cały sprzęt do golenia i depilacji i.... bądź boginią dla męża!!!!! :)

ja mam bardzo skromne owlosienie na ciele, jednak depilacja pach i nog jest dla mnie obowiazkowa. nie gole sie jednak w miejscach intymnych, raz sprobowalam rok temu w lato i bylo to straszne przezycie... laskotalo bez przerwy az do momentu gdy wlosy odrosly. sila sie musialam powstrzymac przed podrapaniem w miejscach publicznych. pozatym skora byla bardzo podrazniona, czerwona a nastepnego dnia pojawily sie krostki, strasznie bolące i swedzace. na szczescie na basen nie musze golic okolic bikini poniewaz nie mam tam w ogole wloskow. ogolnie co teraz robie to przycinam \'tam\' wloski od czasu do czasu.

Gość włochaty
mnie się podobają kobiety z owłosionymi cipkami ,szczególnie w stylu retro są dojrzalsze i mają więlką ochotę na sex analny

Gość moj maz uwielbia
wlochaty wiesz ja mysle ze to czy sie lubi anal czy nie ,nie zalezy od owlosienia :P

Gość ja tez sie golę
jakoś wszelkie owłosienie godzi w moje poczucie estetyki. a jak jeszcze spocone... az mnie ciarki przechodza, poza tym niehigieniczne

Gość bzdury o tej higienie
zapytaj się jakiegokolwiek ginekologa, czy zdrowo jest mieć gołą cipkę.

Gość sp700
wygolone cipki przypominają drzewa jesienią