Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka123

brzydkie narzeczone i zony

Polecane posty

Gość towarzyszka wiera
no to co w końcu - niepozorne myszki czy zapuszczone brudasy ?

Gość kulka123
myszki- z charakteru.z wygladu zapuszczone

Gość a charakter i osobowosc
??????????????????????????????????? rozumiem z powyzszych wypowiedzi, że to nie ma znaczenia :)) a moze w tym tkwi szkopul:)) moze faceci zenia sie z dziewczynami, ktore beda dobrymi żonami, matkami ...a nie tylko będą dobrze wyglądały

Gość a charakter i osobowosc
moze gdy sie mniej mysli o makijazu i ciuchach ma sie wiecej czasu ma myslenie o innych ludziach i myslenie w ogóle :)) oczywiscie uogólnilam tu teraz ale pewnie cos w tym jest. Odpicowane panienki uwaza sie za puste lale. Czasem niesłusznie.

Gość jak dla mnie sprawa jest
kulka może tak porozmawiaj ze swoimi koleżankami, zapytaj się dlaczego z niezłych lasek zrobiły się z nich kocmołuchy, a nie tak obrabiasz im tyłek za ich plecami. wiesz, generalnie fajnie jest dbać o siebie jak się mieszka u rodziców w domu, mamusia sprzątnie, obiad ugotuje. a jak się wyjdzie za mąż i utrzymanie domu w czystości spada na barki młodej pary, kobiecie, gdy jeszcze pracuje, ciężko jest wygospodarować czas na kosmetyczkę, siłownię, wielogodzinne chodzenie na zakupy za modnymi ciuchami. inne są też priorytety - oszczędza się na biżuterii, drogich kosmetykach, markowych ubraniach, zbiera na samochód, mieszkanie, wyprawkę dla dziecka. dorośniesz to zrozumiesz, że nie dbanie o wygląd jest najważniejszym celem w życiu.

Gość porzucona dla innej
Hej, ja mieszkałam z facetam ponad 3 lata i jakoś nie przestałam o siebie dbać. Nawet dbałam troszeczkę bardziej, Oczywiście dbałam też o dom, gotowałam i zawsze było czysto itp. Teraz też myję się regularnie, stosuję dyskretny makijaż, depiluję się oczywiście i staram się gustownie ubierać. Ładnie, niekoniecznie modnie. Mój chłopka zostawił mnie dla dziewczyny nieco innej ode mnie. DLa takiej różowej tlenionej niuni... ja reprezentuję kategorię kobiet nieco bardziej stonowanych. Czy się ktoś spodoba czy nie, nie zawsze jest kwestią wyglądu. Mam na roku 2 mężatki, jedna jest laseczką niesamowitą, na 2 roku wpdła, ale laseczką pozostała. Druga ma już 2 dzieci i wygląda okropnie, a męża ma! Nie ma reguły. Mam nadzieję, że ja też kogoś znajdę, kogoś komu spodoba się mój charakter i nie zwróci na to uwagi, jeśli moja młodość i wygląd kiedyś przeminą... Pozdrawiam samotne, te ładne i brzydkie.

Gość jestem narzeczona
ale nie wygladam jak doda elektroda albo lalka barbie zdarza mi sieo zgrozo chodzic w sobote po domùu w wyciagnietych dresach!!! ciuchow mam cala szafe, staram sie kupwoac te dobre jakosciowo, nistety niewiele w niej jest minispodniczek i kozaczkow na szpilce moja kosmetyczka to przede wszytkim dobre kosmetyki pielegancyjne czasem fluid neutralny cien do powiek i triszje tuszu na rzesach. Obawaim ze dla autprki toiku jeste brzydka narzeczona i bedejeszcze brzydsza zona a moj narzeczony taki glupi, ze nie lecie na wytapetowane leseczki

Gość autorka topikuu
prezentuje poglad, ze wyleczenie tradziku jest rownoznaczne z pojsciem do lekarza tak samo jak wygranie w toto-lotka wiaze sie z pojsciem do kolektury, no co przeciez ja kupilam los i wygralam!