Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleymen

obrzydliwe rzeczy jakie robi twoja..

Polecane posty

Gość fuujjjjjj weżcie juz skończcie

Gość upupupupupupupup
piszcie piszcie

Gość babsztyl x
papier toaletowy zawsze mi przemięknie i palec sie brudzi chodze z kupa wokół odbytu grzebe w cipeczce i jak mam okres tez

Gość karolinabul
hmmmmmm drapie sie po glowie i to zjadam .. wacham podpaske podczas seksu moja cipka pierdzi tak ze nie moge :S mam zawsze obdrapane paznokcie wyciskam pryszcze = mam zmasakrowana twarz igla dlubie w zebach i w uszach i wogole gdzie sie da...te sama igla :/ zjadam gile fuuuuuuuuuuu

Gość hahahahahahaha
:d

Gość kakoina
Jak mozna zjadac gile?Chociaz jak sobie przypomne, to kiedys zdrapywalam strupka i bralam do ust ,ale wypluwalam go .

Gość normalnie.

Gość dużycyc
Moja obgryza paluchy, śmierdzi jej z pępka , pierdzi ale ja dłubie w nosie w uszach w tyłku , drapie sie po kulkach,też pierdze , spuszczam sie w skarpetki itp

Gość marktunia500
hahaha....Spadłam prawie z krzesła :P Piszcie dalej :)

Gość podnoszeeee

Gość buachacha
leżę i łzy mi kapią ze śmiechu:D:D:D:D:D:D No, to chyba jednak nie takie idealne jesteśmy...

Gość Czyścioch
1) Zwykle gdy pusci moja żona bąka, to się nim inhaluję jak lekiem, 2) gdy zona zasra kibel, to ręką wycieram muszlę i zlizuję z palców, 3) gdy zaśmiardną się naczynia w zlewozmywaku, to wyrzucam je do śmietnika ( mam taką gospodynie w domu), 4) kiedyś śledzie moja żona miała zrobić, na balkonie rok stały w garnku i kwitły.

Gość a moja stara kazała dziecku
napisać list do mikołaja -nie dostał takich prezentów jakie chciał -bo stara przerąbała kasę i dzieciak się wnerwił :O a ja musiałem świecić oczami na poczcie...... http://www.maxior.pl/?p=index&id=45147&4

Gość aleeeeeeee jajca

Gość ja najczesciej wycieram
gile w posciel, lub te bardziej podsuszone zucam gdzie popadnie.Czasem jak jestem w miejscu publicznym lubie sobie przykleic taka pamiatke na klamce czy na kompie. zjadam strupki, spijam krwe z rany, wacham papier po podtarciu tylka, patrze na klocka przed spuszczeniem

Gość ach te baby
1. moja jak ma dni płodne to non stop jej leci sluz z cipki. Wkładek higienicznych nie nosi więc całe dni lata w przemoczonych majtach dopóki nie pójdzie sie umyć 2. Jak wychodzi na balkon na papieorsa to jak jej się nie chce to potrafi zgasić i rzucić na podłogę, a później ja muszę te kiepy zamiatać choć nawet nie palę 3. Raz podczas kąpieli włozyła sobie do pipki dążą butle po szamponie Aż strach pomyśleć co sobie tam wkłada kiedy mnie nie ma w poblizu

Gość Nie lubię....
1) krost na pupie kobiety, bo to wygląda jak jakaś wenerka 2) małych cycków połączonych z chudym ciałem, co wygląda jak skóra na pokracznym szklelecie 3) robienia zwykłego loda przez kobietę i wcześniej przechwalania się jej, że potrafi to robić cudownie, jak żadna dotąd 4) gotowania obiadu kochankowi, z tym, że mięso było tak twarde, że nie dało się pogryźć, a co dopiero połknąć w całości 5) uprawiania seksu na nowym łożku z nową babką, na meblu które przywiozła niedawno ze sklepu, a które zarwało się podczas pierwszego sztychu w cipkę 6) chodzenia do fitness babki, której wydaje się,że od razu stanie się atrakcyjna, mimo, że widać gołym okiem, że lata katorgi na sali gimnastycznej raczej nie dadzą efektu, bo ciało jak na cielaku 7) oglądania codziennego "uwagi" lub "interwerncji" w TV przez kobietę, gdzie codziennie kogoś zgwałcili, zabili dziecko, albo zbeszcześcili

Gość podbijam

Gość tralala zielona trawa

Gość ale list do mikołaja jest supe

Gość martuńka
Ja mogę powiedzieć co obrzydliwego robi moja siostra :) A więc: nosi te same majtki przez kilka dni, chyba dopóki się nie wykąpie a kąpie się też niezwykle rzadko (zimą raz na tydzień albo rzadziej :P), później te brudne gacie trzyma zwinięte w szafie bo jej się nie chce prać :P. Kiedy zdejmie podpaske to zamiast ją odrazu wyrzucić do śmietnika to też trzyma w szafie (chyba nie chce żeby ktoś zorientował się że ma okres), myje się rano tylko jak gdzieś wychodzi ( włącznie z zębami), u siebie w pokoju trzyma gdzie popadnie ogryzki, skórki od bananów i brudne talerze z zaschniętym jedzeniem sprzed tygodnia. Kiedyś, kiedy mieszkaliśmy jeszcze w innym mieszkaniu, za kanapą zalęgły jej się takie małe, białe robaczki :P Acha i pidżame też nosi tą samą dopóki mama się do niej nie dorwie i jej nie wypierze :).

Gość bonitisima
oj to ja widze ze idealna nie jestem. wiem ale: 1 jestem balaganiara 2 dlubie w nosie i lubie patrzec na duuze okazy koz 3 zadko gole cipke, ale dlatego ze mam podraznienia 4 czasami robie dzien dziecka i sie nie myje wieczorem np po imprezce albo jak mi sie nie chce 5 smierdza mi buty 6 jak zrobie kupe to smrod jest wielki jakbym gnila od srodka 7 lubie wyciskac pryszcze i czarne punkciki 8 czasami zdaza sie piernac przy moim mezczyznie 9 bekac uwielbiam ale tak glosno i dobitnie z tego opisu wychodzi ze jestem obrzydliwa ale dziwne to bo wcale tak nie jest:)

czuję, ze to jest temat DLA MNIE !!! a więc ja robię wiele rzeczy obrzydliwych: jak się wysram to jak wycieram dupę papierem to papieru ze sraką nie wyrzucam tylko obkładam sobie nim łózko. potem wieczporem jak sie kładę spać, to tylko psikam dezodorantem i juz nic gówna nie czuć. robię też inne obrzydliwości. na przykład lubię lizać kaloryfery w szkolnych kiblach. najbardziej mi smakuje kurz z takich kibli gdzi smierdzi tak, ze człowiek nimal żyga od razu jak wejdzie. dlatego lubię też zlizywać zygi innych osoblików. a jak juz się najem żygami, to zbieram je szpachelką z piwnic i zrzucam na prześcieradło robiąc sobie tym samym zapas żygów na długie lata ;-) urocze, prawda?

Gość gość
No w morde, ilekroc tu wchodze, to mam taka smiechwy taki, że mnie mocz prawie leci po nogach:D::D:D:DZapodawajcie dalej:D

pozdro600: DOBRA ja lubię wsymarować kalwiaturę dzemem pożeczkowym i potem zapraszam na to mja cureczkę-sroczkę, żeby napluła na Enter. jak juz to zrobi, to ja upominam, ściągam jaj majtki i tarmoszę jej sikorzy ogonek. a ona tylko wtedy ćeirka, ze ja to nie-tego. lubie też obrzydliwie nasypać piasku w odbyt mojej nauczycielii od geografiii. ona wtedy wyjmuje globus i sieka na nim kiełbasę podwawelską - wtedy rozdaje nam po plasrerku, a my mamy zadanie te plasterki powiesić na oknie i czekać aż jej wyleci piasek z odbytu. a kiedy piasek wyleci z odbytu mu to potem zjadamy i radośc mamy! ;-)

Gość to nie bylo smieszne
:-o

lubię od czasu do czasu nasikac do zlewu i zrobic z tego część do banku przelewu dlatego jak tylko mam jakieś nalezności szukam zlewu na grubość kości

Gość kruca pysk
1 / jak nie wychodze to sie nie myje 2 / czasem wlosow nie mylam przez 10 dni, kuzwa tluszcz prawie splywal z glowy, wkoncu mama zagonila mnie pod prysznic 3/ chodze przez caly dzien w dresikach i klade sie rowniez w nich spac 4/ w nocy sikam na swoj balkon bo na dol do kibla nie chce mi sie zejsc 5/ raz na 3 miechy sprzatam swoj pokoj no chyba ze kumpela ma przyjsc to wtedy wszystkie ciuchy przykrywam kocem na lozku 6/ jak bylam mlodsza pisalam pamietnik i przyklejalam na pamiatke np. resztki jedzenia makaron ( wszystko co mi sie dobrze kojarzylo) po kilku latach wszy sie zamozyly, choc nie wim czy od tego czy moze od moich brudnych majtek ktore zamiast wyprac spakowalam razem z pamietnikami do pudla. 7/ mam zarypiście brudne paznocie

obrzydliwe rzeczy: 1. lubię zapać na ulicy dziewczynę w spódniczce, co ma z 14-15 lat i wycisnąć z niej gówno. potem biorę to kupsko i smaruje jej nim rajstopy i zawsze mówię, to samo: \"po co się tak stroisz, jak się gównem uparpałas\", a one zawsze do domu wracają w płaczu... i w gównie ;-) 2. od czasu, do czasu biorę ze sobą kamulec i jak mi się chce srać, to wysrywam na niego stolec 3. lubię ogolic sobie wzgórek łonowy, a zgolone włosy zanoszę do skupu makulatury - dobrze za nie płacą. 4. lubię jeżdzić na rowerze i wystawiać na widok publiczny swoje genitalia - tak jak to zrobiła kart talia 5. robię jedną obrzydliwą rzecz: kładę jajca na swój piec