Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona zagubiona

Jak się dowiedziałyście o zdradzie męża ?

Polecane posty

ja zawsze sądziłam, że zaufanie to podstawa a grzebanie w czyjejś poczcie czy czytanie cudzych smsów to świństwo niestety sytuacja zmusiła mnie do tego że muszę sprawdzać i teraz już nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy on tak dobrze się ukrywa bo namacalnych dowodów nie znalazłam

Czego oczy nie widzą ,sercu nie żal :)

dopiero po tym jak sie dowiedziałam,ze mnie zdradził,zaczęła sie prawdziwa niepewnośc.:o Ale faktycznie lepiej wiedzieć,co jest grane,niż żyć ze swiadomoscią,ze ukochana osoba coś ukrywa :o

Gość a ja nie mam
najmniejszych oporow przed sprawdzaniem jego komorki, nie zauwazylam tez jego- nawet zauwazylam,ze czyta moje archiwum gg :)

Gość Już Mądrzejsza
Mój facet wykorzystał moją nieobecność w pokoju i przeczytał archiwum GG. Człowiek uczy się na błędach...teraz nie archiwizuje wiadomośći ;) do komórki żaden nie ma dostępu.

Gość żona kiedys zdradzona
ja wynajęłam detektywa,bo dopiero z takimi dowodami przestał sie wypierac.A jego kochanka była jeszcze bardziej zdziwiona,chyba jej opowiadał ,ze ma szarą myszke w domu,a tak nie było.Oni zawsze zmyslaja,a to zona zła,nie gotuje ,dziecmi sie nie zajmuje,a prawda jest zazwyczaj inna.

Gość tak se myślę że
Mojego znajomego kochanka w chwili gdy ich związek chylił się ku upadkowi zaczęła nagrywać ich wspólne rozmowy, i wycięła mu wałek na kasę po czym umówiła się jakby niby nic z żoną kolegi i o wszystkim powiedziała a żeby było śmieszniej okazało się że ta kochanka była wykładowcą na mojej uczelni .

Gość a ja nie mam
ale sa programy do odzyskiwania danych na gg, mozna tez zalozyc program ktory zapamieta to co napisalas... :) Moj maz jest wierny, bycie niewiernym mu w karierze nie pomoze:)

Gość tereska.
widze , ze sie znamy ?! tematy wsam raz dla experta xzyzeda ! odpowiadając na pytanie ; detektyw ! szkoda nerwow na domysly , i dowody są ,. juz to przeszlam ,. kochana do przeżycia , glowa do góry ;)

Gość pralam jego spodnie
a tam wyleciala proba ciazowa