Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana bez pamięci

robicie to z partnerem podczas okresu???

Polecane posty

Gość al o co chodzi
ale co? jeśli o seks idzie, to tak!

Gość al o co chodzi
nie wcale a wcale. o pozycję sie nie martwimy, tak jak chcemy, włącznie ze mną na górze ;) on to bardzo lubi, zwłaszcza że w 1 dzień pozwalamy sobie na małe szaleństwo i jak do sie mówi "do końca i bez gumki", wiem że to nieodpowiedzialne, ale co tam jak wpadniemy to będziemy z radością wyczekiwać bobaska.

Gość nie wytrzymalabym bez..
oczywiscie, choc nie tak jak zazwyczaj, uzywam tamponow wiec podczas okresu kochamy sie tylko oralnie ,ale satysfakcja jest prawie taka sama jak przy pelnym stosunku:)

Gość chwilunia
ja to robie dosc czesto przy okresie i mojemu facetowi to nie przeszkadza:)podobnie jak ty to jest czas na szlenstwo i pozwalam mu zakonczy w srodku ale teraz koniec z ryzykiem zdecudowalam sie na tabletki

Gość
tak :) mojemu facetowi to nie przeszkadza - naturalista :) zresztą mam mało obfity i krótki okres przez tabletki...

bo my to robilismy dopiero raz i 1ego dnia i sporo mi tego leciało ale wydaje mi sie że po tabsach mam mniej intensywne-nie wiem może mi sie wydaje bo dopiero 1szy miesiac biorę ;)

Gość problem...nie problem...
i dobrze Ci sie wydaje... po tabletkach jest krocej, mniej obficie i co najwazniejsze... w miare regularnie :)

Gość moooooooonika
niom i z tego się cieszę chociaż jeszcze mnie ćmi ale nie wiem może to stres-matura :)

Gość ja tez nie

Gość pojedz do gdanska glownego
podkladka pod dupsko by sie za bardzo nie pobrudzilo, i poszly konie po betonie, i nad czym sie rozczulac, ruchac poki pora i czas sprzyja. Jak sie bedzie dziadkiem, babcia, bedzie co wspominac.

Gość pojedz do gdanska glownego
marcia i pod spodem upadly na glowe, siusiak nie ma oczu i gowno go obchodza jakies babskie sprawy, trza ruchac bo pozniej bedzie szkoda

mi to nie przeszkadza, ale osobiście nie praktykuje bo mam dość bolesne okresy i nie mam wtedy za bardzo ochoty na seks :P

Gość oczywisciee
ze tak ! :D Jak sie zachce... to nie ma,ze boli :D Nawet krew nie przeszkadza ..;)

no pewnie! mam bardzo skąpe miesiączki więc to nie jest żaden problem. a i ból po takim seksie jest mniejszy! wiele razy sie przekonałam że seks jest najlepszym lekiem przeciwbólowym! świetnie sie sprawdza przy bólach głowy, czy właśnie miesiączkowych :)

Gość siedzę sobię
a jak chronicie łóżko/ czy coś na czym się pieprzycie? ręcznik? penis jest bardzo brudny?

ręcznik ciemny kładziemy. co do penisa to trochę brudny jest, ale jak to b. przeszkadza to światło się gasi, potem myje go po ciemku i zapala żeby skontrolować :)

Gość kinga22
my tez to robimy podczas okresu i jest super ale ja jestem na pigułkach.