Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie......

Czy pierwsze razy byly u was spontaniczne?

Polecane posty

Gość wlasnie......

Mam na mysli np pierwsze pocalunki w zyciu lub z nowym partnerem/partnerka, pierwszy seks. Czy byly spontaniczne czy tez czuliscie ze juz czas, ze juz wypada, ze powinniscie i dlatego to zrobilyscie/zrobiliscie?

Gość neturbinka
pierwsze pocalunki byly bardzo spontaniczne:)) pierwszy raz w sumie tez choc przygotowywalismy sie do tego od jakiegos czasu

Gość kiebzań
"pierwszy raz w sumie tez choc przygotowywalismy sie do tego od jakiegos czasu" No to faktycznie bardzo spontaniczny. LOL :)

Gość wlasnie......
u mnie to chyba nie bedzie spontaniczne , choc moze , dobrze by bylo ale mam watpliwosci

Gość neturbinka
U mnie piewszy raz wyszedl w sumie spontanicznie ale wczesniej byly rozmowy i tzw dzialania wstepne tzn pieszczoty, przytulanie sie. posuwalismy sie coraz dalej ale kiedy mial nastapic ten moment nie bylam nigdy gotowa. Az w ktoryms momencie po prostu stalo sie. dlatego z jednej strony bylo to przygotane z drugiej spontaniczne

Gość Joanna z Łodzi
ja swój pierwszy raz miałam na imprezie z facetem poznanym parę godzin wcześniej,żałuję tego ale nic się nie da zrobić,dobrze że nie zaszłam w ciązę bo robiliśmy to bez zabezpieczenia:(

Gość Beatrycze**
1 pocałunek spontan totalny nawet sama byłam w szoku bo to było na jakims obozie i chłopak ktory mi sie pdobał wtargnał do domku w ktorym akurat sprzątałam i złapał mnei w pół i pocalował :p a pierwszy raz odnosnie sexu z moim obecnym partnerm...mielismy juz to w planach od jakiegos czsu ale on sie bał zebym w ciaze nie zaszła i kiedys pojechałam do niego do Poznania i tak jakos wyszło sama tez bylam w szoku bo myslalam ze nadal sie boi hehe :)

Gość kalamarnicca
no i zabezpieczyliscie sie?