Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3243243242

KIlka słów o ślicznych Rosjankach. Jeżeli nie masz dziewczyny to przeczytaj.

Polecane posty

Gość 3243243242

Moja praca polega m.in. na tym, że co pewnien czas podróżuję i spotykam się w różnych miejscach z przedstawicielami firm z całej Europy. Są to takie zjazdy branżowe. I muszę przyznać, że najpiękniejsze dziewczyny to Rosjanki. Wiadomo, że każda firma chce się pokazać jak najlepiej i wysyła najlepszych pracowników. Można pomyśleć, że oni wybieraja wg. urody. Ale to nieprawda, bo one należa akurat do tych najlepszych. Wszelkie projekje przeprowadzają perfect. I co ważne uwielbiają Polaków. Twierdzą, że z nikim tak dobrze im się nie rozmawia jak z nami, że jesteśmy tacy czuli, romantyczni i gdyby tylko miały taki wybór to na mężów wybierałyby właśnie Polaków. A Rosjan uważają za grubiańskich pijaków i wiele z nich twierdzi, że nie widzi się z nimi w związku. Mówię Wam, jeżeli tylko macie okazję poznać jakąś Rosjankę nie wachajcie się ani chwili. Są cudowne, a oprócz tego takie kobiece, czułe, wrażliwe i nie stawiają wymagań ponad własne możliwości. Z jedną z nich łączy mnie nieco głębsza zażyłość i dlatego wiem, że są również wspaniałymi kochankami. I podobno są wierne. Panowie, polecam zdecydowanie Rosjanki jako materiał na żonę a napewno się na nich nie zawiedziecie. Jeżeli ktoś bywa trochę w świecie, czy nawet tylko w Europie to zauważył zapewno, że te dziewczyny robią furorę wszędzie tam, gdzie się pojawią. jak je czlowiek widzi to mysli tylko o tym aby je calowac, lizac, gryzc i ruchac do nieprzytomnego. towar pierwsza klasa. Polki niestety sie do nich nie umywaja. i chyba cos w tym jest ze maja slabosc do Polakow doswiadczylem tego osobiscie Pozdrawiam

powinniśmy się zamienić z ruskimi. niech nam daja swoje laski i niech sobie biorą nasze pasztety to bylaby pierwsza dobra wymiana polsko-rosyjska w historii bo tez juz mam ochote nieraz wymiotowac widzac te brzydkie polskie dziewczyny na ulicach brudne, niezadbane i beznadziejnie ubrane

Gość neturbinka
Mnie zbieralo sie na wymioty jak widzialam polskich mezczyzn. dlatego zabralam manatki z kraju i poslubilam cudzoziemca:))

Gość agusa008
popieram ja wymienilabym wszystkich polskich mezczyzn na przystojnych i wyluzowanych Australijczykow

Gość 23432423432
zazdrosne pasztety

Gość brak poczucia....
zakompleksieni idioci

Gość Pani handlowiec
facettt, nie ziej już taką nienawiścią do kobiet. Nawet Rosjanka by Cie nie chciała jakby Cię ujrzała. Kiedyś przesłałeś mi swoje zdjątko i na szczęście je zachowałam, wkleję je tu aby i inne dziewczyny zobaczyły jaki z ciebie przystojniak :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94f787f00213c332.html

Gość domek
to sobie bierz te rosjanki a nawet białorusinki ja tam wole madre i kochane polki

Gość uuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
hm same rosjanki juz nas zaczepija na kawe i sie reklamuja

Gość OMG***
ja tez wybralam obcokrajowca, bo na polakach nie moglam polegac ;)

ona cie zaczepia bo liczy na 100$ za godzine nie pochlebiaj sobie nie ma to jak POLKA

widac ze jestescie zakompleksionymi frajerami i nie macie pojecia o wycieczkach zagranicznych, polki to najbrzydsze kobiety w europie w dodatku strasznie zakompleksione no i biedne.

facettt ty chyba mowisz o tych o ktorych kiedys gdzies na onecie czytałem tzn. jezdzisz do tajlandii na nastolatki za 20$

Gość prawo popytu i podazy
Rosjanie chleją, szybciej umieraja, jest ich mniej.Dlatego dziwczyny musza bardziej dbac o siebie. Tamtejsie faceci sa rozbestwieni, musza miec podane do stolu, wysprzatane, a baba jeszce musi przyniesc do domu pieniadze. Przy tym jest czesto lepiej wyksztalcona od faceta. Ale Polki na tle zachodu wygladaja podobnie.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę mnie nie kasować ! ważne przesłanie z sobą niosę !

Gość 34543543
baba powinna sluzyc facetowi robic mu obiadki i sprzatac bo jak nie to bedzie w morde i do garów :classic_cool: