Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna 30latka

Zostawił mnie dla młodszej!

Polecane posty

Gość Piękna 30latka

Opisze w skrócie mopją historię: przez 4 lata byłam z facetem, z którym planowałam sie pobrać w sierpniu tego roku. Ze względu na moją religijność postanowiliśmy zaczekać z mołoscią fizyczną do dnie ślubu. On mnie zapewniał o w\swojej wielkiej miłości do mnie, dzięki temu rozwijaliśmy wspólne pasje, poznawaliśmy się byliśmy jedną duszą. Od pewnego czasu zaczął sie dziwnie zachowywać, unikał tematy ślubu i wesela, ktore przecież tuż tuż, ograniczał ze mną kontakty. Pytałam o co chodzi, wykręcał sie kłopotami w pracy, aż w końcu bomba wybuchła! Od roku spotyka sie z nią, aona zaszła z nim w ciążę! Mój świat sie załamał, nie będzie ślubu, wesela, rodziny. Nie wiem co robić, płaczę całymi dniami, krzyczę, nie rozumiem jak on mógł mi to zrobić? Poradźcie, co robić?

Gość dobre bo ja
co za gnoj. wspolczuje. nie ma klasy i honoru. nie zasluzyl na ciebie. moze ten celibat go meczyl?? chyba to....

30 latka i 4 lata bez seksu???? nie no trzymajcie mnie :D:D

znajdź sobie kogoś \"normalnego\" postaw na jednosć ciał tym razem;) i nie czekaj tyle!!!

Gość +++++++++++++++++======
Przerabialam podobna historie, tez mial byc slub, ale roznica jest taka, ze w moim zwiazku byl sex...nie ma regul, po prostu nie byl Ci ten partner pisany, tak jak i mnie....

Gość exlibris xxs
wspolczuje,a pisalas kiedys ,ze tak jestescie siebie pewni.... sex jest wazny w zwiazku,ale Ty widocznie nie wiesz co mam na mysli:P

Gość OMG***
A kto sie teraz tak katuje, rozumiem sie ograniczac i nie szalec jesli chodzi o sex, ale 4 lata bez sexu i w tym wieku??? Ja bym nie odbierala ani sobie ani partnerowi tej przyjemnosci. Poza tym to wspolczuje, ze nie wyszlo :(

Gość brak poczucia....
wspolczuje ,ale moglas sie tego spodziewac ,nie znam zdrowego normalnego faceta ,ktory obejdzie sie bez sexu

Była tu kiedyś na forum jakaś 30-letnia dziewica, co to była z facetem 4 lata i miała w sierpniu ślub brać. Może to Ty? :P

Gość gratulacje
30-letnia kobieta trzymająca faceta przez 4 lata w abstynencji w oczekiwaniu na noc poślubną:o W imię jakich wartości? Po co? Jesteś oziębła i skrywałas to pod płaszczykiem wyższej duchowości. Natura wygrała. Nie obwiniaj chłopaka, byłby nienormalny gdyby tego nie zrobił. Ciekawe jakie wyciągniesz z tego wnioski na przyszłość:o

Gość nie rozumiem was
to on ja zdradzil, mial romans z inna a wy na niej psy wieszacie. jezeli nie dawal rady bez seksu mogl jej powiedziec, porozmawiac a nie za plecami sypiac z inna. To on w tej historii jest tym zlym nie ona. Zlitujcie sie ludzie, na wszystkich topikach tak jest. Dziewczyny ktore kochaja i wierza dostaja za to zjebke.To chore.

Gość to się ciesz
dziwne,że tak długo czekaliście ze ślubem...ale jak widać to dobrze,bo się przekonałaś jaki to buc....

Gość Piękna 30latka
Dlaczego tyle zwlekaliśmy ze slubem? Chcieliśmy sie poznać, a wcale mu nier kazałam żyć tak długo w czystości, sam to zaproponował, zresztą poznałam go we wspólnocie parafialnej. Na poczętku połączyły nas podobne poglądy religijne

Gość Wredniak.
To co, teraz znaczy się jesteś 30-letnią dziewicą, tak? :P

Gość rwre
idiotka... wierz sobie w związek dusz dalej... każdemu mężczyźnie jest potrzebny seks no, odmieńców tmożesz znaleźć np. na katolickich portalach ale gwarantuję ci, to będą łajzy już z samego wyglądu i zdziwaczali nieudacznicy

Gość rwre
do "nie rozumiem was": a dla mnie w tej historii nie ma "złego" i "dobrego", jest natomiast jedna głupia

Gość rwre
a, sorry Piękna, nie widziałam że ty już piszesz o wspólnotach parafialnych i takich tam... bosz...

Gość a taka sobie
Piękna 30latka - moim zdaniem powinnas sie cieszyc , ze do slubu nie doszlo. dobrze sie stalo , ze pokazal swoje dranstwo przed slubem. dran zawsze bedzie draniem , slub nie jest gwarancja wiernosci i milosci. poznasz kogos wartosciowego i bedziesz szczesliwa - wszystko dobrze sie ulozy - zobaczysz. mocno cie przytulam.

pamiętam ten Twój topic i tę Twoją wyższość :O dla mnie już wtenczas było oczywiste: albo z Twoim facetem coś nie tak, albo ma inną na boku. mimo Twojej pychy, współczuję 🖐️ ale 30 lat to wiek, gdzie można jeszcze zacząć od nowa.

Gość nie dziewczyny
niezależnie od tego, comyslicie o autorce, TO Z NIĄ GRANO NA DWA FRONTY!!! I to sqrwysynstwo jest, i koniec.

skoro przez cztery lata nie dałaś sie ukochanemu mężczyźnie dotknąć, to ja się nie dziwię, że znalazł sobie dziewczynę, która dawała mu to, czego nie miał w zwiazku - skoro jestes taka religijna to masz, czego chciałaś ... Wiec teraz nie rycz, tylko idź do kościoła, skoro postawiłaś go ponad wszystko religijnośc jedno, a zdrowy rozsądek to drugie - tyle mam do powiedzenia na ten kontrowersyjny temat

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

O kurcze! To mój temat! nie wiedziałam, ze jeszcze tutaj jest w archiwum ;-).

Gość gość
Fajnie.Co u ciebie, poznałaś kogoś?Dalej czekasz do ślubu?

Gość gość
stara baba po 30 i bez seksu to facet i tak długo wytrzymał.

Gość gość
faceci chca tylko seksu.

Gość gość
Udało mi się odzyskać chłopaka po rytuale zamówionym na stronie http://magia-anielska.pl Uwierzcie są jeszcze rytualisci którzy znają się na magii i są uczciwi.

Gość gość
widzicie nawet dziewice to szmaty i są tylko z jakimiś debilami co je zdradzają :d

Gość znowuż spamisko
00.30 znowu ten spam Gdzie nie wejdę, tam wszędzie to samo powklejane Odkopujesz nieprzerwanie tematy dinozaury czwarty dzień, nawet w nocy Przestań zaśmiecać forum Załóż sobie swój temat i tam wklejaj ten spam do woli