Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURWIONAAAA

MOJ FACET ZADAL MI TAKIE PYTANIE ZE RZUCILAM

Polecane posty

Gość WKURWIONAAAA

SłUCHAWKAMI!!!!! brzmiało ono : " Jesteś bazylem?? Tak czy Nie"?? TAK SIE WKURW** ZE AZ PARA MI USZAMI POSZLA!!!!!!

Znamienne, że wkurzają się ci, którzy nie są skłonni zapytać o co chodzi, jeśli czegoś nie rozumieją. 🖐️

Gość WKURWIONAAAA
teraz dzwoni i przeprasza...Niech spierd******

Gość WKURWIONAAAA
no bazyl nie wiem zapewne ktos ułomny,albo brzydki:(:( Zalamal mnie....

on chyba normalny nie jest do konca, ale spokojnie, nie pokazuj że CIe to ruszyło

Gość słuchawkamii
znaczy znacie sie tylko przez skype i nie wysłałaś mu zdjęcia. Napraw ten błąd natychmiast! Chyba że jednak jesteś bazylem

Gość WKURWIONAAAA
no chyba nienormalny:(:( Nie wiem czemu zadal takie pytanie:( Chyba chcial sobie glupio zazartowac...tylko szkoda ze moim kosztem:(:( Nawet nie pomyslał.:(:(

Gość WKURWIONAAAA
to jest mój facet o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WKURWIONAAAA
jestesmy ze sobą 2lata i 2 mce............Ja dziekuje za takie żarty:(:( Zranil mnie tym naprawdę:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(

Gość sama na pewno żartujesz
podobnie i nawet nie zauważasz kiedy. Kobiety tak zawsze. Ona jak coś to urażona księżniczka, a jak sama coś wywinie to winni są wszyscy na około. tfuuuuuuuuu

Gość WKURWIONAAAA
nigdy w zyciu nie zartowalam sobie z niego,nigdy.Zawsze bylismy poważni...a tu nagle wyskakuje z jakims BAZYLEM...:(:(:(::(

łatwo sie czasami nie zrozumiec, na pewno nie mówił tego poważnie, poza tym czy uważasz sie za bazyla ? jesli tak uważa to raczej nie byłby z Tobą 2 lata

Gość WKURWIONAAAA
Wlasnie nie uwazam sie,ani nie uwazalam sie za jakiegos bazyla!!!!:(

Gość WKURWIONAAAA
samo to czy chcial zranic,czy nie tym tekstem zszedl ponizej pasa;/ Co byscie poczuli na moim miejscu?:(

Gość jestes jakas
przewrazliwiona

Gość na twoim miejscu
bym się śmiała jak wariatka. nie rozumiem tego bazyla, ale na pewno bym po tym swoim śmiechu poprosiła go o wyjaśnienie. a ty zachowujesz się jak rozkapryszona pannica i obrażasz się za słowa, których nie rozumiesz. to dość ciotowate, nie uważasz? :P

Gość WKURWIONAAAA
Czemu ciotowate? No kurcze tym zdaniem zranil tak jakby Moją dumę!;/ ehhhh......

Gość autorko
nie rozumiem Cie :o przeciez nawet nie wiesz co to BAZYL wiec o co sie wkurzasz ? :o

Gość WKURWIONAAAA
odrazu zle mi sie kojarzy;/;/ Kiedys tak wołali na moją kumpele ze studiów,która miala odstające zęby i uszy;/ Ogólnie piękna nie byla...:(

Gość jednak jesteś ciotowata
wkurwiaj się dalej, na pewno miał rację chcąc cię obrazić :P

Gość autorko
no dobrze :0 to juz kumam czemu Cie to kwurza to teraz zadam kolejne pytanie - zapytał Cie o to ale chyba wie jak wyglądasz ? :o wiec o co Cie kwurzac :o jakby myślała ze ejstem BAZYLEM czyli koszmarnie brzydka to nie byłby z Toba poza tym zapytał czy jestes bazylem i potem zapytał Tak czy Nie ? wiec moze o cos w gadce waszej chodzilo ze tak to wyszło :o

Gość WKURWIONAAAA
uuuuuu ;/ no ok to juz mi lepiej:):)

Gość autorko
o boze ! ale brzydka dziewczyna na tym foto :/

Gość szkoda gadać
baby to są jednak durne przeokrutnie, załamka totalna nie wiesz co miał namyśli, ale: a/ załamał Cię, b/ \"chcial sobie glupio zazartowac...tylko szkoda ze moim kosztem\", c/ zranił Cię, d/ wyskoczył z tekstem poniżej pasa, e/ zranił jakby Twoją dumę, f/ wku.................ł Cię. podsumowując koniecznie powinnaś zostawić faceta, który powoduje w Tobie tyle negatywnych uczuć w związku z tak śmiesznym pytaniem aha, mam nadzieję, że po takiej zagrywce, Twój facet ucieknie gdzie pieprz rośnie, bo żal chłopa na tak durną babę uśmiałam się do łez, buhahaaha

Gość chyba troche przesadzasz
Do mnie moj chlopak czesto mowi paskudo, a ja do niego brzydalu. Jakos nikt sie nie obraza...