Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannnaaanananan

mozna kogos kochac ale nie pozadac?

Polecane posty

Gość mariannnaaanananan

bo moj partner ma taki problem jesli chodzi o mnie...

Moja kolezanka byla w zwiazku z chlopakiem, z ktorym jej bylo bardzo dobrze, kochala go, mogla na kazdy temat porozmawiac, liczyc na jego wsparcie w kazdej chwili... Ale nie pozadala go. NIe potrafila sobie wyobrazic siebie w intymnej sytuacji z nim. Byl to dla niej na tyle duzy problem, ze postanowila sie z nim rozstac- bo na dluzsza mete chyba by sie z nim meczyla.

Gość nie macie alta w klawuaturze

na odwrót tak ale ta opcja jest raczej niemożliwa :)

Gość mariannnaaanananan
mam problem...chyba nie bedzie nam razem dobrze

Gość może w przypadku mężczyzn
jest to niemożliwe, ale jeśli chodzi o kobiety to tak - można kochać, zle nie pożądac.

Gość mariannnaaanananan
tylko ze mi oj facet powiedzial ze mnie kocha ale ja go nie pociagam

Sorry, ale jesli go nie pociagasz, to widze tu powazny problem. Kocha cie chyba raczej jak siostre. Jak on sobie wyobraza zycie z toba? Chcecie miec dzieci? Z takim nastawieniem, to chyba nic z tego nie bedzie. Albo bedziecie ze soba sypiac z obowiazku.....

Gość mariannnaaanananan
jestesmy ze soba dosc dlugo, planujemy slub, dzieci ale nie wiem czy mam to ciagnac, widze ze on ma ten problem i to mnie meczy

Gość Niewiadimo
NIE MA TAKIEJ OPCJI....niestety taka jest prawda

Gość Niewiadimo
Jak dla mnie to predzej czy pozniej to sie rozsypie.

Gość no jasne
facet potrzebuje seksu, skoro ty go nie pociagasz to znajdzie sobie taką co go pociąga a z tobą będzie oglądał telewizję i grał w warcaby.

Gość ja sobie tak mysle
a moze powinnas cos zmienic w swoim wygladzie,moj facet tez mnie pociagl mniej wczesniej,ale zaczal pracowac nad soaba teraz ma super cialo,ze hmmm...tylko do schrupania ten facet wczesneij tez mnie pociagal,ale teraz to jest extra moz epowinnas pomyslec,co zminic w sobie fizycznie by go bardziej pociagac moze wystarczy jakis ciuch fryzura,pare kilo mniej lub wiecej-myse ze to pomorze i bedzie ok

Gość łączenie
09:50 hm hmmm no chyba nie bardzo... kocha cie jak siostre? 09:51 mariannnaaanananan mowi ze kocha jak kobiete 09:52 owłosiona hemoroida np. tatę i brata . It all seems so stupid It makes me want to give up But why should I give up When it all seems so stupid? 09:52 hm hmmm siostra tez kobieta 09:52 mariannnaaanananan meczy mnie to. powinnam dac sobie spokoj z nim? 09:53 hm hmmm powinnas, jak to sobie wyobrazasz? kochasz sie z nim chociaz wiesz ze go nie pociagasz? ja bym tak nie dala rady 09:54 mariannnaaanananan nie wiem co mam robic, kocham go ale chyba tak naprawde sie na da na dluzsza mete 09:58 Takie rzeczy sie zdarzają jest takie forum o miłości bez sexu. Tam też zapoznają się osoby ,które kompletnie go nie potrzebują i jest wiele innych inf. na ten temat Ale w waszym przpadku, to nie za specjalnie, bo on może nie potrzebowac, a Ty tak 10:12 mariannnaaanananan ktos jeszcze cos chce powiedziec?

Gość cacsdccsa
Ale czy zawsze tak było? Może on ma chwilowe takie wrażenie np z powodu własnego stresu, stanów depresyjnych? Wówczas odczucia mogą być bardzo zniekształcone... Możecie też pójść z tym razem np do seksuologa...

Gość mariannnaaanananan
chyba od zawsze tak mial ...

Gość cacsdccsa
tu chyba nie znajdziemy rady dla ciebie bo to jakie jego słowa mają znaczenie zależy od kontekstu np od relacji między wami, od tego kiedy i w jakich okolicznościach zostało to powiedziane, od problemów jego osoby których nie znamy (np jakieś urazy, jakaś depresja, jakieś przekonania (np że seks w związku jest mniej atrakcyjny niż obiekty pożądania niedospętne itd itp) od tego co ty mu dajesz do zrozumienia (wystarczy że czujesz się zraniona więc jesteś chłodna, on się czuje urażony, tworzy się zamknięte koło, lub inaczej: ty się starasz on czuje presję i ucieka itd itp) jeśli jest w nim dobra wola, idźcie do jakiegoś specjalisty, na pewno warto się z tym problemem zmierzyć na poważnie

Gość mariannnaaanananan
mysle ze ze mna jest bo jestem dobra i kochana a wczesniej mial pecha, ale czy tak sie da?

Gość no wlasnie
a jak z twoim poczuciem wartosci? Ja by nie dala rady

Gość trudno mi sie wypowiedziec
ale skoro macie byc razem cale zycie to musicie sie dogadac na kazdym poziomie

Gość onanania
mysle ze mozna kochac ale nie pozadac, jednak to rzadko sie zdaza ze ludzie sie wiaza bez pozadania i jesli juz to jest to raniace i uniemozliwia zdrowy zwiazek

Gość BatCat
Sex powoduje że czujesz się atrakcyjna. Tą atrakcyjnośc beziesz zartacać lub z czasem będizesz szukać innego obiektu. Powinniście się wybrać do seksuologa by ten postawił jakąś sensowną diagnozę. Ja nie moge eytrzymać tygodnia bez seksu. Jak mój partner nie chce sie kochać dwa razy pod rząd to mimo woli jestem na niego zła.Kobieta potrzebuje zainteresowania. Ma to wpisane w naturę.

Gość lady in orange
Autorko topicu ... zdaniem mojego byłego ... TAK!! i teraz juz wiem dlaczego... bo mnie zdradzał! zaspakajał się z inną a mnie potrzebował (tak twierdził) ah... szkoda słów.

Gość ghjkmghj
nieeeeeeeeeeee

Gość gość
Tak to już jest chłopaki albo ma się rozum albo ma się ci…pe. W związku mężczyzna po pewnym czasie staje się leniwy a jak to kobiety ciągle szukają wrażeń. Raz jej pokażesz że ona jest górą i już jesteś w d***e. To ona musi wiedzieć że to ty jesteś dla niej najlepszym z możliwych wyborów. A jak nie ta to następna i możemy się cieszyć z tego że możemy poznawać nowe. Ja teraz poznaję ich całkiem sporo, dzięki skorzystaniu z feromonów pherowin.pl – wcześniej nawet nie myślałem, że dają one aż takie efekty.