Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbunia

Szukam kogoś, kto wykona Ave Maria

Polecane posty

Grafomanko - dzięki, ale raczej Przemyśl jest dużo dalej niż wymienione tam miasta...

Ale zawsze można się skontaktować :0 Tym bardziej, że dziewczyna ma szerokie znajomości :)

zapytaj w swoim miescie, w Kosciele w ktorym bedziesz brac slub, czy moze jakas osoba z choru koscielnego Go wykona. Czesto jest tak, ze organista potrafi takze grac na innym instrumencie np. trabka, flet, czy skrzypce, niz organy koscielne. Ostatecznie pozostaje ci sie przejsc zapytac do Mlodziezowego Domu Kultury (bedzie taniej), lub bardziej profesjonalnie - w Szkole Muzycznej zapytaj. Mozna przejsc sie i zapytac - to nie boli:) Wystarczy \'\'pokombinowac\'\':) pozdrawiam i zycze powodzenia!:)

Szkole muzyczna odradzam :/ Jesli juz, to jakiegos studenta, ale nie ucznia podstawowki.

Gość cassillie
Jeśłi uczniowie szkoły muzycznej - to ewentualnie dyplomanci (maturzyści); sa po 12 latach nauki i cośkolwiek już potrafią ;) Ale może w takim razie ktoś z pedagogów szkoly?? Nie szkodzi przejść się i zapytać!!! Znam kilka osób z Przemyśla (muzycy) ale rozsiało ich po różnych krańcach Polski... Nie ma ich już w rodzinnych stronach.

Gość cassillie
tak, słucham??

Gość o wedding znowu gada
ze sobą :O żałosna jesteś

Gość o najwieksza
wsza przylazła. i do tego grafomanka :O rany, widac, ze dla ciebie celem zyciowym jest znalezienie faceta. mam wyzsze aspiracje, kuchto.

Gość cassillie
Bardzo było mi miło zostać przywitaną :) Tylko że potem wyniosło mnie z netu na dłuuugo, więc odpowiadam ze sporym poślizgiem ;)