Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nicku

ciaza? badanie krwi

Polecane posty

Gość nie mam nicku

Hej. Moje pytanie moze wydac sie smieszne, ale ja naprawde jestem totalnie zielona w tych sprawach... zrobilam test ciazowy- i niby wyszly dwie kreski, z tym, ze jedna strasznie blada. Nie mam pojecia czy jestem w ciazy czy nie. Chcialam zrobic test z krwi... i tutaj moje pytanie- gdzie sie udac w tym celu?

do szpitala np mi takze druga kreska wyszla BARDZO blado, normalnie cien pierwszej-ale test zrobilam na 4 dni przed okresem, z dnia na dzien kreska robila sie coraz ciemniejsza :) pozdrawiam i mysle ze mozna pogratulowac :)

Gość nie mam nicku
do szpitala? a konkretnie gdzie sie zglosic w tym szpitalu? i to zapewne z rana? czy takie badanie cos kosztuje?

z rana-nie koniecznie u nas zglaszasz sie do laboratorium -tam gdzie pobieraja krew, mowisz ze chcesz takie badanie i juz, nigdy go nie robilam, ale wiem ze kosztuje cos kolo 35 zl

Gość nie mam nicku
aha, dziekuje za odpowiedz :)

Gość nie ma znaczenia czy kreska
jest mocno rozowa czy tylko bladorozowa, wystarczy ze jest widoczna, czyli ze test wykryl u ciebie male bo male ale jednak ilosci gonadotropiny kosmowkowej, zalezy tez czy jestes przed terminem spodziewanego okresu czy juz po, a jezeli chodzi o test z krwi beta HCG to nie musisz wcale isc z tym az do szpitala, wiekszosc laboratoriow robi te testy, koszty roznie od 20 do 40zl w zaleznosci od rejonu kraju