Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Do wszystkich cwanych szczęśliwych kobiet!

Polecane posty

Chce się spytać co robicie, że zatrzymujecie swoich mężczyzn przy sobie? Większość dziewczyn które znam, to dziewczyny fałszywe, wredne s*ki z którym nie da się normalnie rozmaiwać i to one trafiają na \"wyśnionych\" mężczyn którzy by wszystko dla nich zrobili, kochaja je, kupują mieszkania, a co najgorsze oświadczają. Ja jestem dobra, miła, wyrozumiła, nie czepiam się za dużo, robie wszystko żeby ON był szczęśliwy a tu nic>.. jak to działa?Dlaczego wy macie więcej szczęścia niż my mIŁE??

Gość moze dlatego
książkę \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" moze tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytania. Robisz wszystko by ON był szczęśliwy. Głupota! A co on robi dla Ciebie?

Gość google nie gryzom
może jesteś nudna jak cholera ?!

Gość 24
a nie przyszlo ci do glowy ze za dobra jestes?

A co sądzisz, że jak bede robić mu jakieś awantury z jakiś mniej ważnych powodów to w końcu może stwierdzic, że ciągle sie go czepiam... a nudna nie jestem!;)

Gość 24
no to daj sie traktowac w sposob jaki opisalas w drugim topiku i powodzenia

Gość moj ma 170
czytalam ta ksiazke'mezczyzni wola zolzy' i wiecie co ja chyba jestem jeszcze gorsza od tych opisanych

astra Ale dlaczego zaraz awantury? Wystarczy, ze na pierwszym miejscu postawisz siebie, a z tylu jego. Grzecznie, spokojnie, z usmiechem rob swoje. Badz mila ale stanowcza. To jest wlasnie zolza. Mezczyzni to lubia, natomiast nie cierpia szczebiotania, bo to nie jest ich jezyk.

Gość ja rowniez polecam
"dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" , a dla faceta nie warto byc za dobra ...

Pewnie tak jak piszecie... Tylko ja chyba nie potrafie! Mi wystarczy że on będzie szcęśliwy i wtedy i ja bede zadowolona... Ale chyba czas co nieco pozmieniać!

Gość *szczesliwa*
Nie jestem zołza, wypraszam sobie takie nazywania, ale ja robię wszystko, żebym to ja byla szczęśliwa, a przy okazjo on. Może to jest rozwiązanie? Jest ok

Gość zzzzzzzzzzzzz
A zastanowiłaś się dlaczego masz same zołzy wokół siebie? A zastanowiłaś się, czy na pewno kupowanie mieszkania i oświadczanie się, to najważniejsze i najlepsze, czego można oczekiwać od mężczyzny? A pomyślałaś, że może faceci oczekują czegoś więcej, niż MIŁEJ dziewczyny?

Gość za duzo fochow to tez niedobrz
e bo sie facet zniecheca.... a kto chce miec w domu zrzede??

Nieporozumieniem jest myslec \"Jaka mam byc zeby mu sie podobac\"? Dostosowanie sie do czyichs wymagan na dluzsza mete nie zdaje egzaminu, bo ilez mozna udawac? I czy przede wszystkim warto???

Gość hm...................
a ja nie umiem byc zolzą, czy to znaczy ze nigdy nie znajde sobie faceta??????????????????

Gość ja ja ja
zolza trzeba sie nauczyc byc jesli sie nie ma tego wrodzonego, to pomaga, uwierz mi :D

astra Ale dlaczego zaraz awantury? Wystarczy, ze na pierwszym miejscu postawisz siebie, a z tylu jego. Grzecznie, spokojnie, z usmiechem rob swoje. Badz mila ale stanowcza. To jest wlasnie zolza. Mezczyzni to lubia, natomiast nie cierpia szczebiotania, bo to nie jest ich jezyk.

sorry, cos mi sie pomylilo. Chcialam napisac to: Moze by tak zdefiniowac zolze, zeby bylo wiadomo, o czym sie mowi?

Ja bym chciała, żby było pięknie i idealnie... Ja musze się spowiadać ze wsztkiego, a on nie. Jeżeli za dużo bym się sprzeiwiało, mogłoby być to nadużyciem...

astra, ty sie go chyba troszke boisz? jezeli tak, to to niezdrowe.

Gość A....aa
nikt nie jest doskonały

Gość bajeczka..
głupia jesteś astra! co to znaczy, że jemu wolno a Tobie nie? Co to znaczy, że najważniejsze, żeby on był szczęśliwy, a Ty wtedy będziesz zadowolona? Kochana takim postępowanie sprawisz, że przestanie Cie szanować, a przynajmniej z czasem mniej będzie się z Tobą liczyć!

Chyba się już ze mną nie liczy!:/ Kiedyś się bardziej starał, dopóki ja mu nie pokazałam że mi zależy! A ktoś pisał, ze się Go boje, kiedyś owszem, teraz to chyba się boje że mógłby mnie zostawić... Może mu jakiś numer wywine to się opamięta!

...popieram. astra przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty i zastanow sie nad sytuacja. Chyba nie chcesz trwac w takiej malignie i czekac az on najpierw stanie sie agresywny (bo przeciez na wszystko sie zgadzasz), a potem cie rzuci dla innej (zolzy)?

Gość bajeczka..
Ja bardzo kocham swojego chłopaka i jestem w poważnym związku. Ale nie okazuję mu tego na każdym kroku. Jestem dla niego dobra, ale nie nadskakuje mu, nie matkuje, nie ustępuje, jeśli mi się coś nie podoba. Jesli on robi coś co mi sie nie podoba to zawsze o tym mówię! On musi wiedzieć, że ze mną sobie nie pozwoli! Wiele się ode mnie nauczył. Kocham go bardzo,ale nigdy nie pozwolę sobie na brak szacunku. Kobieta musi mieć swoją dumę. Pławienie się przed facetem to najgorsza rzecz, jaką może zrobić dziewczyna.

wybij sobie z glowy, ze twoj facet sie zmieni, to sie rzadko zdaza.

bajeczka...popieram, to jest wlasciwe nastawienie. Byc razem, ale nie rezygnowac z siebie.