Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Do wszystkich cwanych szczęśliwych kobiet!

Polecane posty

Ja nie chce, żeby się zmieniał tylko czasami żeby wziął i mnie pod uwage... żeby nie był takim egoistą.Tylko że tym razem przegiął i chyba nie szybo się do niego odezwe!ale takie życie, mówi się że jak nie ten to następny(to tylko marne pocieszenie)

Gość someday...
A ja chyba wygladam na zolze heh a jakos specjalnie do mnie nie uderzaja faceci. Musze ta ksiazke przeczytac,kiedys zaczelam ale nie skonnczylam, ciekawe rzeczy w niej sa.:) pozdrawiam

Gość bajeczka..
Ja wiem, ze może i jestem zołzą, ale jestem też bardzo wrażliwa i uczuciowa:) Dziwne połączenie ale prawdziwe :) Astra- doprowadziłaś swojego chłopaka do takiego stanu, że trudno mu będzie wyzbyć się egoizmu. Ale postaraj się być silniejsza, zrób mu awanture jeśli sytuacja tego wymaga, olej go czasem. Ale uwaga- jeśli on nie kocha Cię dostatecznie może sobie dać z Tobą spokój..

Bajeczka posłucham Ciebie i mam nadzieje że ztego co wyjdzie:) Tym czasem będę się zbliżać bo juwenalia:)

Facet też woli być z kobietą zadowoloną z zycia, a nie zastraszoną i wiecznie nieszczęśliwą. Nie o to mi chodzi, zeby udawać, ale o to, żeby rozwiązania problemu poszukać w sobie, a nie w nim. To Ty sie unieszczęśliwiasz i mu nadskakujesz, on tylko bierze to, co jest. Jedyną osobą, na którą masz 100% wpływ jesteś Ty sama. Zachowania drugiego człowieka nie zmienisz - swoje owszem. Powodzenia

Gość uuuuuuuuupuuuuuuuuuupuuuuuuuup