Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keiraq

Zineryt-funclub tego leku!!!

Polecane posty

Gość Keiraq

HHmm mam trądzik ;( No cóż wielu ma. Do tej pory nie leczyłam go u dermatologa aż pewnego dnia powiedziłąm dość. Mam go z własnej głupoty bo wyciskałam. Było go coraz więćej. Dermatolog przepisała mi: rano Acne-Mat a wieczorem właśnie Zineryt. Od 9.05.07 staram się wogóle nie wyciskać pryszczy i nie dodtykać buzi i co? Minęło już 10 dni i widzę dużą różnicę. Nie wyskakują mi nowe pryszcze. Stare wszystkie się zagoiły i robią się bledsze. Teraz już nie mam zadnego jakiegoś ropnego pryszcza wszystko zbladło. Zostały tylko przebarwienia. Plecam wszystkim ten lek bo jest bradzo dobry. Naprawdę. Nie wiem jak służy innym ale dla mnie jest ok. Teraz pozostała tylko walka z przebarwieniami. Piszcie jak długo używacie Zinerytu i jakie efekty. A może ktoś używa jeszcze Acne- Mat? Też leczy trądzik i matuje skórę. Rewelacyjnie pachnie a skórki nie wysusza.

Gość Zineryt i inne shity
To gówno, pomaga na chwilę.

Gość ulotne chwile jak motyle
He he he od 9 maja ? I myslisz ze to juz koniec ? Nie ludz sie, tradzik jak masz to kilka lat, to dopiero pierwszy lek, za 2 lata bedziesz juz po autoszczepionce, wszystkich dostepnych antybiotykach, pewnie hormonach, a za 3 lata zdecydujesz sie na izotretynoine, ktora faktycznie Ci pomoze, pewnie na zawsze. Powodzenia i ciesz sie ta chwila, bo niestety, jest ulotna

Gość ulotne chwile jak motyle
tylko ze za te 3 lata, to bedziesz miala zajebiscie zryta cere, dlatego powinnas juz pomyslec o mocnym kopie na tradzik a nie ludzic sie ze zineryt cie wyleczy

Gość Keiraq
Ale jak pisałam ja jako takiego rpnego trądziku jak inni nie mam. Robiły mi się pryszcze bo wyciskałam bardziej ranki z których po zakoażeniu robiły się pryszcze. Poza tymmam takie białe grudki pod skórą i jest ich coraz mniej. Myślę, że dużo daje to że nie wyciskam i moja twarz się goi. A Zineryt po prostu wysusza te ranki i je goi. Jak nie wyciskam to nie mam ranek, nie robi się zakaże nie i nie wyskakują pryszcze. wiele znaczy nie dotykac twarzy. Teraz lepiej dbam o skórę twarzy

Gość Keiraq
up up

Gość Keiraq
up

Gość Keiraq
up

Gość madzia_roza
Witam. Ten lek jest bardzo dobry :) używam go ale mam go za dużo. Posiadam dwa opakowaniu 30ml Jeśli byłby ktoś zainteresowany czekam na wiadomość na maila madzia_roza@wp.pl