Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzaga...

pomocy...gubie sie

Polecane posty

Gość dzaga...

siemanko od wakacji zeszłego roku mam chłopaka z ktorym jestem i jestesmy sobie wiernio i sie kochamy bardzo mocno... niestety od czasu gdy jestesmy razem ze soba chłopacy inni z ktorymi jestem proboja mnie poderwac... pare razy prosili mnie o chodzenie zapraszali ...ale ja odmawiałam........ rozmawiałam z nimi bo dlaczego miała bym nie...ale nie chciałam z nimi byc poniewaz miałam i ma chlpaka ktorego kochaam i jestem z nim........co mam teraz zrobic... dobrze zrobiłam ze odmawiam im na potkania.... i chodzdenie ze soba... nie zapomnijmy o tym ze mmoj cchłopak mieszka 80kim od wrocławia...ale i tak sie widujemy i utrzymujey z nimkontakt..... jest super..ale nie wem czy dobrze robie z tamtymi... prosze pomuzci mi i odpiszcie .... błagam ja juz sie w tym wszystkim gubie nie wiem o co chodzi :(:(:(:(:(:(

Gość dzaga...
i nie jestem z tamtymi tylko z jednych

no fakt gubisz siw ciągle inne pokręcone historyjki opowiadasz ;? weź na wstrzymanie dziewczyno!

Gość siaka buraka
1. matko jezusowa zaprzyjaźnij się ze słownikiem ortograficznym 2,nie pisz tak szybko bo połowe literek zjadłaś 3,ile masz lat? 4.czy ja dobrze zrozumiałam? związałaś się z chłopakiem, do tego czasu inni twoi absztyfikanci się uaktywnili i ty pytasz się czy dobrze robisz nie umawiając się z nimi i nie zgadzając się na chodzenie?

Gość tak wiemy...
...Twoj chłopak jest z gliwic... pytałas o to kilka godzin wczesniej...ale oba tematy Ci usuneli, bo były nie na temat...:)

Czy Ty przypoadkiem nie masz 13,14,15 lat?? Bo nikt starszy chyba by takich głupot nie napisał. Źle robisz, powinnaś mieć przynajmniej 3 chłopaków :classic_cool: Chłopcy są jak cukierki, każdego musisz spróbować:D

Gość dzaga...
nie moj chłopak nie jest z gliwic.... wogole tylko ze smolnego takiej małej wioski... a ja mam jednego chłopaka i nie chodze z innymi..a jak bym miała 3 to ktos moze na mnie powiedzic ze jestem trzy ulicowa.........

Gość amelia81
sama odpowiedziałaś sobie na pytanie!