Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalwia 22

do kobiet z facetami z odzysku-jakie sa wasze relacje z ex zonami waszych FECET?

Polecane posty

Gość szalwia 22

MIESZKAM ze swoim mezczyzna od 3 lat, zostawil dla mnie zone i dzieci ona sie z tym pogodzila, bo oni nigdy nie byli szczesliwi (pierwsze dziecko to wpadka, drugie planowane) ona od poczatku o nas wiedziala, ja o "nich" tez (ich zwiazek nie byl normalnym malzenstwem - uprawiali sex 10 razy w ciagu 8 lat!!!!!!!!! to prawda!! ) jakie sa wasze relacje z ex zonami waszych mezow, chlopakow ??

podejrzewam, ze wieksosc napisze tak jak ja : Żadne ! a moze niektorzy : skomplikowane ! bo jednak rzadko zdarza sie by palily do siebie sympatią

Gość napisz
jak czuje sie kobieta wiedzac ze jej facet zostawił dzieci, pomyslałas kiedys ze ciebie tez to moze spotkac bedziesz miała dzieci i odejdzie do innej fajnie bedziesz sie pewnie czuła wprost cudownie

Sex 10 razy w ciagu 8 lat i dwojka dzieci - to do księgi rekordów Guinessa si ęnadaje

Gość Pytnia pytania
a ja mam pytanie, ogolnie z tego co napisalas wynika ze wszystko jest ok...czemu chcesz porownac jak to jest u innych? Zadnych podtekstow, jestem po prostu ciekawa...dzieki

Gość obiektywnie rzecz biorac
Znacie (znamy - ogolnie o kobietach zwiazanych z rozwodnikami) tylko jego wersje. Nie znacie wersji jej. Do rozpadu zwiazku trzeba dwojga, wyjatkiem sa skrajne sytuacje przemocy domowej. Nie zgadzali sie, niebyli sczesliwi, rozstali sie i kropka. Ja bym tam nie wnikala w to co jak i dlaczego. A jesli obrabia tylek bylej zonie to chyba o nim swiadczy...