vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 oceńcie.... http://www.allegro.pl/item196151591_sexowne_tuniczki_tylko_29_99zl_super_promocja.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 ale na żywo wyglada naprawde ladnie, widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robisz sobie Napisano Maj 18, 2007 reklamę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fenyloetyloamina 0 Napisano Maj 18, 2007 nie podoba mi się..nic a nic:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 dlaczego wlasciwie jest tandetna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 http://www.allegro.pl/item192991273_192991273.html a ta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta Napisano Maj 18, 2007 ? http://www.allegro.pl/item193748224_promod_nowa_waniliowa_tuniczka_z_kokardka_36_.html czy moze ta kojkarda infantylna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Maj 18, 2007 Nawet bym ją ubrała gdyby nie miała tak okropnego dekoltu i czarnej kokardy. Na miejsce czarnej kokardy założyłabym jakiś czarny pasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fenyloetyloamina 0 Napisano Maj 18, 2007 ta militara może być..ale zależy do czego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popielata zdecydowanie lepsza Napisano Maj 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ta Napisano Maj 18, 2007 waniliowa jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 do spodni, japonek, ewentualnie na lato sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vesta 0 Napisano Maj 18, 2007 waniliowa kojarzy mi sie z sukienkami dla dziewczynek. ale kazdemu podoba sie co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALLLLLEGROWICZKA Napisano Maj 18, 2007 nie podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Maj 19, 2007 ta ostatnia najładniejsza :) nie lubię \"chińskich wdzianek\" itp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość benny hill Napisano Maj 19, 2007 mnie sie podoba, jest very elegancka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melodyjnie 0 Napisano Maj 20, 2007 waniliowa jest cudna :) lubie takie ciuchy na lato, chciałabym ją mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kuku 0 Napisano Maj 20, 2007 ta pierwsza mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Maj 20, 2007 Mnie ta "chińska" nie podoba. Militarna i waniliowa owszem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shiloh 0 Napisano Maj 20, 2007 ale dlaczego wlasciewie sie wam nie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Maj 21, 2007 Bo jest tandetna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach