Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafomanka

Powiedzcie mi, proszę...

Polecane posty

...dlaczego wsrod kobiet na Kafe trafiaja sie takie gnidy, ktore wszystkim dogryzaja? Ublizaja bez powodu, szargaja dobre imie, mieszaja z blotem i zachowuja sie, jak skonczone gnidy. Pytanie do was, szanowne *owniary: skad w was tyle chamstwa, jadu i wredoty? Nie zal wam zycia na to, by byc takim moralnym dnem? Czy bylybyscie takie odwazne w realu?

Gość Rzeczny Kamyczek
Też to zauważyłam. Chamstwo tu większe, niż gdzie indziej. Nie sądzę też, żeby te, co najbardziej dogryzają, były takie odważne w realu.

Gość Rzeczny Kamyczek
Wieeem, nie ma co się przejmować. Ale, z drugiej strony, to naprawdę boli i sprawia przykrość.

I proszę, żadnej niekulturalne wypowiedzi... Gdzie się podziały te najgłośniej ujadające pannice?

Gość chyba pannY
Póki co to ty, grafomanko wyzwałaś, więc poprawianie świata zacznij od siebie :)

Gość a wiesz co ja zauważyłam
? że te wszystkie panny które nalatują na inne te ,,chamskie,jadliwe itd babska" są wcale nie lepsze.A wiesz dlaczego? to podam przykład.Wystarczy że myślisz inaczej i napiszej w kulturalny spoósb swój pogląd odrazu zostaniesz na wstępie zjechany od suk,kurw i Bóg wie co jeszcze własnie przez te które uważają siebie że są kochane,grzeczne miłe itd

Gość upuupupupup

Gość zosiaksamosiak
ojej jak sie lachony zdenerwowały, uwaga bo wam żyłka w oku pęknie 🖐️

Gość upuupupupup

Gość dejzi69
mis ie wydaje,ze czesc nie tyra bez powodu,a czesc topikow tu jest niepowazna i o bzdurach i pierdolach i niczemu nie sluzy albo sa to podszywy.