Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana ze hej

moj chłopak to palant!

Polecane posty

Gość zdenerwowana ze hej

własnie sie pokłóciłam z nim, powiedział mi ze sobie poszuka takiej co sie bedzie zachwycała jego praca, bedzie lubiła jego kumplow i bedzie mu gotowac... razem mieszkamy, w tym tygodniu koncze pozniej niz on a ten gnoj przyłazi do domu i czeka sobie grajac na necie w jakies durne gry az wroce z pracy i zrobie mu zrec!!! Szlak mnie chyba trafi!!!

Gość najlepiej
zmiast siedzic na necie zrob mu zrec i zacznij lubic kumplow :D

Gość oto ja biedronka
I to jest właśnie ostrzeżenie dla przyszłych mam, by uczyly swoich synków dbania o siebie, kobietę i dom i nie byli zwalniani z domowych obowiązków! Takie właśnie jest wychowanie mamusi, a potem my, musimy sie z tym borykać :O

Gość fisher
zajrzalem tu ale juz uciekam bo zaczne byc podobny do waszych leniwych facetow :)

powiedz mu, niech sobie szuka za świecą, ale o taką idiotkę coraz trudniej,

mój mąz raz zrobił taki numer ze czekał az ja wróce z pracy i podam mu obiad... weszłam do domu, jak sie dowiedziałam o co chodzi to wyszłam i zjadłam obiad na mieście :) potem na kilka godzin zaszyłam sie u siostry i nie odbierałam telefonu...i chyba zakumał, bo wiecej takich sytuacji nie było. z facetami trzeba twardo :) a jak nie działa to wtedy trzeba miękko,łzy kobiece zawsze skutkują ;)