Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama skorpionka

dzieci skorpiony - jak im stawic czola???

Polecane posty

Gość mama skorpionka

oczywiscie z przymrozeniem oka:) moja corka jest skorpionem, ma bardzo silna osobowosc, nieraz mnie az przytlacza. Jak radzic sobie w sytuacjach, gdy trzeba stanowczo powiedziec "nie" a dziecko i tak robi swoje? Piszcie Mamy skorpionow...

Gość moja jest
koziorożec i też jest uparta i ciężko jest jej coś wytłumaczyć;)

oj mam nadzieje ze nie jest tak ciezko :) sama jestem skorpionem, moj maz takze-wiem mieszanka wybuchowa :-P z opowiadan mamy niezle w mlodosci dalam jej popalic ;) moja przyjaciolka ma skorpiona w domu i do niego tylko spokojnie (z podkresleniem na spokojnie) i duzo tlumaczyc, jak jej nerwy puszczaja maly to wykorzystuje czasami i jest jeszcze gorzej-ale to chyba ma wiekszosc dzieci, bez wzgledu na znak zodiaku

Witam mamy skorpionów :) Hihi mojego da się jeszcze okiełznac, ale coraz trudniej.... Uwielbia stawiac na swoim.

Gość mama skorpionka
moja corke tez coraz trudniej okielznac:) jest strasznie energiczna, robi 3 rzeczy na raz... i chociaz staram sie ograniczyc nadmiar wrazen w ciagu dnia, ciezko jest ja polozyc spac - bo przeciez tyle ciekawych rzeczy ja ominie. ma 1,5 roku i ciagle stara sie postawic na swoim. Co bedzie dalej? Jak skutecznie nauczyc ja "dobrego zachowania"? :D

Gość dsylwia
Ja tez mam małego skorpionka, ale moja córeczka ma dopiero pół roczku więc co jeszcze przed nami?

Gość ffffffffffffffffffffffff
duzo milosci i konsekwencja

RANY BOSSSSSSSSSSSSKIE!!!!! nie straszcie! ja mam dwa skorpioniki w domu:). A tak poważnie to...........moja Mama jest spod tego znaku - uparta jak cholera, ale jednocześnie urodzona dyplomatka, o wielkiej empatii i wrażliwości. Do tego bardzo wyważona osoba - nigdy nie działa pod wpływem emocji, dziesięć razy przemyśli każdy swój krok. Więc - mimo, że skorpiony są uparte to jednak w gruncie rzeczy to dobrzy, mądrzy ludzie. Nie wiem jak to jest z facetami - ale o kobiecie wiem na pewno , że to prawda. Nota bene - moja Córeczka rózni się zupełnie od swego Brata. Zuzia naprawdę wie czego chce i jest uparta bardzo, ale jednocześnie to słodka perełka, bardzo towarzyska. Tyle mogę powiedzieć o półrocznej Skorpionicy. Synek natomiast jest introwertykiem. Jak słodkie uśmieszki to tylko do grona najbliższych, to samo z \"gadaniem\". Poza tym to bardzo spokojny Facet.