Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmariaci24

powiedzcie proszę co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość elmariaci24

jestem od 2 lat z kobietą, bardzo ją kocham, jesteśmy zaręczeni, za rok planujemy ślub, tydzień temu powiedziała mi pewną tajemnicę :( gdy miała 16 lat, chodziła do domu swojego znajomego, i tam z 5 bądź 6 facetami starszymi o kilka lat od siebe igraszkowała, rozbierali ją, całowali nagą, wszyscy :( nie uprawiała z nimi seksu żadnego rodzaju, po tym była w dwóch związkach z mężczyznami, lecz nigdy nie uprawiała seksu i przy mnie straciła dziewictwo, jest naprawdę porządną dziewczyną, lecz to co było dawniej dobija mnie strasznie :( nie mogę spać, wciąż o tym myśle, nie wiem czy bede potrafił z tym żyć, wiem że jej nie zostawie, prędzej bym się zabił dla świętego spokoju, dlatego przeżyłem taki wstrząs, bo była dla mnie ideałem cnót, nie byłbym zazdrosny gdyby spała ze swoimi byłymi, ale to że dotykali ją nagą starszi koledzy i to wszyscy razem przeraża mnie :( mówi mi że tego strasznie żałowała zawsze, jedynym jej minusem jest to, że wszystko mi mówi, wszystko, wiem że nigdy mnie nie okłamała, lecz chciałbym by tą tajemnicę zachowała tylko dla siebie :( proszę napiszcie co o tym sądzicie, o tej całej sytuacji, jak wy byście zareagowali na to, nie chcę żebyście mnie pocieszali i pisali coś po to by mi ulżyć, chcę znać wasze prawdziwe zdanie o tym, i z góry serdecznie wam dziękuję

Gość elmariaci24
kolejne moje pytanie, to czy moglibyście być z partnerką która ma taką przeszłość... jeszcze raz dziękuję

Gość nikt_ wazny
nooooooo kolego a wolalbyś nie wiedziec ? albo dowiedzieć sie od kogos innego ? Dostales od losu dziewice w prezencie wiec uszanuj jej prawdomownosc i zachowaj tajemice dla siebie... czlowiek w mlodosci popelnia wiele glupstw ale nie znaczy to ze musi pokutowac za to cale zycie

Gość nikt_ wazny
przeszlosc to przeszlosc i jesli w gre wchodzi glebsze uczucie to jak dla mnie moglaby byc przedemna prostytutka , wiec odpowiadam Tak !

16 lat ,to jeszcze wiek glupiutki. Wierze,ze dzis tego zaluje i ze sie wstydzi tego co robila w mlodosci. Fakt iz powiedziala Ci o swojej tajemnicy swiadczy o wielkim zaufaniu do Ciebie.

Gość nie mam zdania
:(

Gość Nelli25
stary nie przesadzasz? dziewczyna była z tobą szczera, widocznie ufa ci bezgranicznie skoro wyjawiła ci coś, co dla niej samej jest problemem...

Gość anita34
lepiej bybylo jak by jo przelecieli masz cos z glowo

Gość TEN TEMAT JUZ BYŁ

Gość elmariaci24
oj, przepraszam za pomyłkę, miała wtedy 13 lat :( źle wklepałem cyferkę... cieszę się że tak mówicie, cieszę się że mam przy sobie tak porządną kobietę, to jest po prostu dla mnie wstrząsem, w pierwszej chwili zakręciło mi się w głowie i pomyślałem że to sen :(

13 lat? i wprawiala petting z jakimis facetami? ale to byli chlopcy czy mezczyzni? (w sumie to az tak niewazne) ale jesli byli dorosli to ja bym to podciagnela pod molestowanie.. chyba ze ona tego chciala.. co jest dla mnie dziwne. Nie znam jej, ale moze wtedy miala jakies problemy z rodzicami, soba.. klopoty w domu, dzieciakom rozne rzeczy do glowy wpadają.. ;/ ale bylo, minelo.. i nie warto az tak tego rozpamietywac, zazdroszcze Ci, kogos kto Ci miwo wszystko i zawsze, kocha i jest kochany.. powodzenia!

Gość elmariaci24
tak, ona sama do nich przychodziła do domu :( a oni mieli po 18, 19 lat

Gość elmariaci24
może jeszcze się ktoś wypowie? bardzo mi na tym zależy

Ona byla tylko niewinnym dzieckiem 13lat?to nonsens!wykorzystali ja!badz przy niej i kochaj bezgranicznie.Chyba trafiles na te jedyna.Nie patrz na przeszlosc,wrecz przeciwnie pomóz jej o tym zapomniec!powodzenia:-)

Gość elmariaci24
miło mi że tak piszesz, jestem przy niej i wspieram ją zawsze bardzo mocno, co do tej sytuacji, to ona nie zadręcza się, mówi że zapomniała o tym, i dopiero teraz jej się to przypomniało, mówi że żałuje tego, lecz nie przejmuje się tym, jedynie zesmuciła się tym, że ja tak mocno to przeżywam

zapomnijcie o tym oboje,rozdrapywanie ran prowadzi do większych konfliktów.fajnie że Ci zaufała-bądż dla niej oparciem

Gość elmariaci24
uwierz mi, że próbuję, lecz to jest naprawdę ciężkie..

Gość yhy
sorry, ale dziwie ci sie, oceniasz to co robila jako dziecko, pytasz czy potrafilibysmy byc z kobieta ktora ma taka przeszlosc, cos czuje ze tej dziewczynie nie dorastasz, gdyby moj facet mial takie watpliwosci powiedzialabym mu do widzenia. I jeszcze jedno, wspolczuje facetom co sie przygladaja czy kobieta jest "porządna" to jakas chora kategoria, typowe dla gówniarzy.

Gość elmariaci24
yhy... heh, nie czytasz dokładnie i tyle, na początku napisałem że nie zamierzam od niej odejść, tu nie o to chodzi, chciałem znać zdanie innych co do takiej sytuacji, dla mnie to był i po prostu jest zwyczajny szok, nie mogę znieść moich myśli, wyobrażeń, kobieta nigdy tego nie zrozumie, wy jesteście inne, nie mówie że gorsze ani lepsze po prostu inne, taka jest prawda że kobiety są zazdrosne o swoje przyszłe, a mężczyźni o swoich byłych, zresztą nie byłbym zazdrosny (no może troszkę:P) gdyby moja kobieta miała przedemną kilku mężczyzn z którymi była w związku i z którymi by sypiała, tu chodzi o pewne zasady, o to że w pewnej chwili po tym jak mi to powiedziała nie mogłem na nią patrzeć, wy kobiety szukacie mężczyzn przy których będziecie bezpieczne, przy których będziecie czuły ciepło i troskę, my mężczyźni szukamy kobiet które będą delikatne, "nieskażone", nazwiesz mnie pewnie hipokrytą, cóż, taka jest prawda, pewne schematy się w nas zakorzeniły, kobieta która zabawia się z kilkoma facetami staje się w oczach otoczenia dziwką, choćby dlatego że po tym wydarzeniu jej kilku partnerów z którymi się bawiła napewno ją będzie wyśmiewało. Boli mnie to wszystko, lecz napewno od niej nie odejdę, bardzo mocno ją kocham i jest moim największym szczęściem, po prostu bardzo mnie to zabolało...

Gość yhy
interesuje cie kim ona jest w oczach tych kilku facetow??? chyba jednak czytam uwazniej niz ty piszesz.

Gość ola790
a gdyby ci ktos napisal ze to dziwka i masz ja zastawic to pewnie bys tak zrobil!!!! idz do mamusi smarkaczu anie do slubu

Gość irol
Napisze Ci jak wiekszosc. 16 lat to bardzo glupiutki wiek dla dziewczyn i chlopcow. Teraz jest kobieta i szanuj ja za to ze przyznala Ci sie do tego. Tego co bylo nie odwrucisz.

Gość To dopiero
wymyśliłeś temat ha ha ha ha ... " nie byłbym zazdrosny gdyby spała ze swoimi byłymi, ale to że dotykali ją nagą starszi koledzy i to wszyscy razem przeraża mnie"... Ty chyba nie wiesz dziecinko o czym piszesz. Weź do reki książkę, może się czegos nauczysz ...

Gość szlachcianka
a moj chlopak mial przede mną chyba z 20 dziewczyn, z czego z 4 spal byl w burdelu i korzystal:P , prawictwo stracil w wieku 15 lat i na dodatek uprawial peeting z 3 laskami w lozku :P a ja bylam dla niego dziewica.. wiesz jaki szok ja przeszlam gdy sie dowiedzialam?? przy tobie to drobnostka...

Gość szlachcianka
"prawda że kobiety są zazdrosne o swoje przyszłe, a mężczyźni o swoich byłych," ojjj uwierz ze ja jako kobieta jestem wlasnie zazdrosna o jego byle a one przyszle sie nie martwie bo wiem ze jestem juz ta ostatnią :P a 13 lat to jeszcze dziecko ! wiec jako dziecko mozna zrobic wiele glupstw. nara

Gość elmariaci24
Ola, mylisz się, nie zostawiłbym jej gdybyś tak napisała :) do był dla mnie szok ale ze względu chyba na to, że jak mogła być tak głupiutka :( ale macie racje że była dzieckiem i nie ma co rozpamiętywać, zresztą jej nie mówie już od kilku dni o tym że się męcze strasznie żeby jej tym nie dołować, nie jestem gówniarzem ani smarkaczem, po prostu miałem problem, może w waszch oczach bzdurny, tak czy siak już jest lepiej, co tu dużo mówić dzięki wam bo czasem trzeba komuś w morde dać żeby otrzeźwiał ;)

Gość halka75
a dla mnie to co napisałeś jest bardzo prawidziwe i dojrzałe, widzę tutaj wyzwiska od gówniarzy, ble nikt nigdy nie potrafi zrozumieć kogoś kto pisze prawde i swoje prawdziwe uczucie, wiele jest hipokrytów ktorzy boja sie sami przed soba pokazywac uczucia, pokazywac nawet te zle mysli, wszyscy są idealni i wszyscy by wszystko zrozumieli itp., taka jest prawda że mogło to tobą wstrząsnąć i rozumiem cię, ale uwierz mi że nie ma powodów żeby na dłuższą mete sie tym przejmować, ciesz sie swoja lady i żyjcje długo i szczęśliwie :D

Gość bletka...
ja nie mam zdania :P