Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milena111

Osiagam orgazm tylko z malo atrakcyjnymi facetami?

Polecane posty

Sama naleze do atrakcyjnych dziewczat, ale nie wiem doczego z reguly jestem w siodmym niebie tylko z niezbyt przystojnymi partnerami?

Poza tym po co idzeisz do łożka z tymi który nie są dla Ciebie atrakcyjni ? :o Zawsze myśłałam,ze sex się uprawia z tymi co sa dla nas piękni i boscy :p Chyba coś przegapiłam :P

magdulka- ale oni nie sa znowu tacy brzydcy..!Chodzi mi o to ze bedac z piekielnie fajnym chlopakiem , nie czuje takiego podniecenia jak bedac z mniej przystojnym.Przeciez to nienormalne!

Gość co to znaczy....
"malo atrakcyjnymi facetami" chodzi ci o szambo-nurków obszczy-murków ???? :D

Gość to widze ze jestes puszczalska
skoro miałas tylu partnerow,i nawet nie przeszkadza ci czy ładny czy brzydki....ja myslałam ze do łóżka sie idzie z tym kogo sie kocha a nie z tym co akurat jest pod ręką

Gość co to znaczy....
obgryzam paznokcie u stóp bezdomnym :classic_cool:

Gość singiel ale lepiej samej
bo moze ci brzydsi kompensują Ci swoim zachowaniem swoją mniejsza atrakcyjność i traktują Cię bardziej powaznie, niz przystojniacy...

nie zrozumcie mnie zle , w tych mniej przystojnych musi mnie napewno coś bardzo pociagac, ale chodzi o to ze z reguly powinno byc dobrze dziewczynie z przystojniejszym chlopakiem .A w moich zwiazkach zawsze bylo tak ,ze to wlasnie ci mniej atrakcyjni mnie do konca satysfakcjonowali!

tylko zastanawia mnie ta liczba mnoga w tytule topiku, ale ja jestem widać niedzisiejsza... :P🖐️

Ale nie mylmy urody i atrakcyjności z wysokim poczuciem wartości własnej tych panów, ok?

Do to widze ze jestes puszczalska- mylisz sie moje zwiazki zawsze byly oparte na uczuciach, i nie bede ci sie tlumaczyla czy byly to trzy czy cztery zwiazki...Pytanie bylo inne ?Chodzi mi jaki zwiazek ma atrakcyjnasc faceta na moje odczucia w lozku?

do singel ale jepiej samej- chyba ty jestes najblizsa prawdy.ci mniej atrakcyjni daja z siebie o wiele wiecej, oni potrafia bardziej zachwycac sie toba a to powoduje z kolei moje zadowolenie i wspanialy final!

do singel ale jepiej samej- chyba ty jestes najblizsa prawdy.ci mniej atrakcyjni daja z siebie o wiele wiecej, oni potrafia bardziej zachwycac sie toba a to powoduje z kolei moje zadowolenie i wspanialy final!

Gość weszę prowokacjęę
:o