Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarooo

Jak spytać się dziewczyny czy jest dziewicą-tak aby nie skłamała

Polecane posty

Gość mikroshit masz racje
jaroo jestes smieciem, o dziewcach mozesz sobie pomazyc, bo anwet jak sie jakas znajdzie, to jak zobaczy ze nie szanujesz innych kobiet to cie wypeirdoli na zbity pysk

Gość po_ co
pytac?..... przeciez ty tez nie jestes :D czy to az tak wazne ?

Gość taki ktoś
ja jestem jakaś tępa - ktoś mi moze powiedziec z kim te dziewice traca dziewictwo ?

dla mnie ważne czy żenie się z porządną dziewczyną czy wycieruchą.

Gość po_ co
przewaznie z tymi ktorzy do tego momentu zaspokajali sie sami :D

Gość taki ktoś
to że dziewczyna straciła dziewictwo nie znaczy że jest " wycieruchem ' jak to okreslacie . Czy kobiety tez was tak określają , a przecież wy robicie to z kim popadnie . Kobiety nie chodza do burdelu , ale jak nie sa dziewocami to sa kurwami - tak ? Ale z was prostaki !!

w takim razie tacy faceci tez nie zasluguja na szacunek, a my kobity i tak mamy w dupie to co sobie myslicie, taki gosc co szuka dziewicy a sam nie jest prawiczkiem to najgorsze scierwo, i pierwsze co zrobi jak mnie facet spyta czy jestem dziewica to go oklamie ze nie jestem, zeby nie trafic na takiego fiuta jak wy

Gość po_ co
Jarooo skoro i ty jestes taki pozadny to cholernie musi Cie bolec reka :D

Gość Jaroo chce byc defloratorem
podnieca go to ze on pierwszy przebije błonke !! to myslenie jak u nastolatka, pewno nim jestes a moze emocjonalnie zatrzymałes sie na etapie 17 lat dobra dajmy na to ze masz ta swoja dziewice ale ona przed poznaniem ciebie np. robiła lody jakiemus facetowi albo nawet dwom lub trzem albo jak nie robiła lodzików to np. walił ja ktos w dupke analnie bo bardzo bała sie zajsc w ciaze a nie mogła z przyczyn zdrwotnych brac tabletek antykoncepcyjnych wierz mi ze sa takie przypadki powodzenia w szukaniu dziewicy!! jak znajdziesz to pochwal sie nam KONIECZNIE na kafe

Gość pełno tu kurestwa
głupie dziewczynki kolorowe pisemka czytają i Magdę M oglądają i naprawdę wydaje im się że tak wygląda świat

Gość taki ktoś
NIE MOGE - wy faceci jesteście jacyś zacofani - skąd wiesz ,że to dziewica - prostaku , jak jesteś prawiczkiem !

Gość po_ co
Jaroo chce byc defloratorem>>>>>> hihihi zloty medal za posta :D o lodach hihi

puste jesteście facet jak ma 17 lat to jedynie myśli jak zaliczyć jakąś laskę a jak ma 25 to myśli jak znaleźć porządną dziewczynę

Gość no naprawdę
pustym lalko wydaje się że są nowoczesne bo dupy dawały:D

Gość taki ktoś
Pomijamy ważny aspekt tej rozmowy ---- dziewczyny nie chca prawiczków ! Dla was smutne ale prawdziwe hahahah... prostraki

Mało która zaczyna od sexu analnego nawet te doświadczone niebardzo chcą

Gość po_ co
jak ma 25 lat to wali konia bo dziewic zabraklo Coz za trywialne myslenie i to w wieku 25 lat :O moje gratulacje

a ja chce prawiczka, jaro sie szmacil i nigdy nie znajdzie dziewicy bo dziewice chca prawiczkow

Gość no żesz normalnie nie
mogę.!!!! Co za dupki z was.Znalam kilku takich jak wy.Też szukali dziewicy sami łajdacząc się na prawo i lewo.Najgorsze w tym jest to,że w łóżku jesteście do niczego,inwalidzi seksualni.Dlatego szukacie dziewic bo wiecie,że się wyda iż nie potraficie dogodzić prawdziwej kobiecie.Żałosne dupki z was"Panowie"

Gość po_ co
Jarooo jak nie znajdziesz dziewicy to szukaj prawiczka :) chociaz tych drugich jest jeszcze mniej jak dziewic :O

Przynjmiej Jarku dowiedziałeś się jak gadać z kobietami.I naprawdę nie pytaj się wprost.

Gość Jaroo naprawde mało wiesz
o życiu!! Musisz jeszcze troche pozyc a moze cos wiecej zrozumiesz co jest w zyciu wazne chociaz w twoim przypadku to moze byc trudne bo masz ograniczone myślenie

Gość taki ktoś
można i zrobić inwersje twojej wypowiedzi i napisać " Nawet kurwy , nie chcą prawiczków " Jestescie prostakami .

Tak naprawdę to aby dogodzić dziewicy trzba być dobrym bo cała odpowiedzialność spoczywa na tobie, a jak z używaną nie wyjdzie to spierdalaj szmato

Gość po_ co
Jarooo szuka dziewicy bo nie wiele wie o sexsie ..co najwyzej o rżnieciu w kroliczym tempie :D

Gość ja bylam dziewica
i kochalam sie z takim fagasem wlasnie madrym, co byl dumny ze jestem dziewica, za to sam sie pusczal na parwo i lewo do tego w seksie byl beznadziejny do tej pory zaluje ze na pierwszy raz nie mialam parwiczka

Gość ciebie lafiryndo
nie jeden zerżnął . Sprawdź czy czegoś nie roznosisz

Gość heroinee
Czemu przypominają mi się Żony ze Stepford? :P (wczoraj w tv) Jeśli jakaś dziewczyna jest aż takim bezmózgowcem, żeby związać się z autorem, to niech z nim żyje, dobrze jej tak :P

Gość po_ co
faceci szkaja dziewic tylko po to by miec 100 % gwarancji ze sie nie zblaznia bo przeciez taka nie ma doswadczenia wiec pomysli ze tak mialo być ...zalosne apropo's jestem facetem :D