Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ja-znam_ją

powiększony węzł chłonny- ważne!

Polecane posty

Gość moim.... zdaniem...
juz mu sprawdzalam wszedzie :D

Gość ona_ja-znam_ja
lek med- to myslisz, zeby to brac (bactrim forte)? bo juz sama nie wiem ...

Gość ona_ja-znam_ja
"moim zdaniem"- no no no :)

Gość moim.... zdaniem...
ja ogolnie nie panikuje ale jak mi zaden lekarz nie potrwfil podac przyczyny powiekszenia sie moich wezlow tylko caly czas zmieniali zdanie to sie zaczelam niepokoic

Gość moim.... zdaniem...
ja nawet mojemu dziecku wynalazlam wezly chlonne :(

Gość ona_ja-znam_ja
"moim zdaniem"- doskonale Cie rozumiem... jakby bylo wiadomo skad sie cosik wzielo to czlowiek by tak sie nie stresowal, a tak to czyta na necie o roznych chorobach i potem wariuje...

Gość moim.... zdaniem...
lek med jestes jakiej specjalizacji jezeli mozna zapytac

Gość lek med
nie wiem czy brac bactrim-nie moge ci tego napisac -ja bym się wstrzymala ale Ty sie musisz na czymś oprzeć-a nie moze tym czymś byc forum kafeterii. dziwczyny pozdrawiam -bede jutro, lece zbadac małżonka :-))) PROFILATYKA PRZEDE WSZYSTKIM :-)))

Gość ona_ja-znam_ja
moim zdaniem- nie macaj juz nikogo bo bedziesz sie denerwowac...

Gość lek med
A DZIECI to juuz maja węzły wpisane w dziieciństwo.Ja jestem pediatrą.

Gość moim.... zdaniem...
ja juz nie czytam kiedys przezczytalam ze przy ziarnicy bola wezyl po alkoholu to jak mnie zaczelo bolec to bolalo czy pilam alkohol czy tez nie az do wizyty u hematologa pozniej jak reka odja :D

Gość ona_ja-znam_ja
lek med- do poklikania jutro :) napewno wpadna mi jeszcze jakies pytania do glowy.. dzieki za informacje o tym bactrim- porozmawiam jeszcze z moim lekarzem rodzinnym jak zrobie rozmzaz bialych cialek... odbrej nocki iiii milego badania ;)

Gość moim.... zdaniem...
tak myslalam :) on ma takie malutkie tyczowalne tylko takie grudeczki chodzi mi o wezel na policzku...

Gość ona_ja-znam_ja
hihihi "moim zdaniem"- tez czytalam to o ziarnicy i ostatnio pijac winko caly czas pilnowalam czy mnie bola wezly czy nie :) lek med super, ze jestes pediatra- jutro napewno zadam Ci kilka pytan odnosnie planowania ciazy itp- oczywiscie jezeli mozna. pozdrawiam

Gość moim.... zdaniem...
u dziecka wlasnie jest bardzo malutki przesowa sie w rozne strony bylam z tym u pediatry i powiedzial mi ze to od popsutych zebow faktycznie te jego zeby sa w nienajlepszym stanie lekko ujmujac

Gość moim.... zdaniem...
przesuwa

Gość ona_ja-znam_ja
moim zdaniem- ile latek ma Twoja dzidzia?

Gość moim.... zdaniem...
wiem ze mojej siostrze jak byla mala tez wyskakiwaly w tym miejscu wezly

Gość moim.... zdaniem...
ma 3 lata

Gość ona_ja-znam_ja
i jak ma na imie? jezeli badal to pediatra i mowi, ze jest ok to napewno tak jest...nie martw sie

Gość moim.... zdaniem...
ksawery

Gość ona_ja-znam_ja
ojej takie dzidzie sa kochane- mialam praktyki w przedszkolu i dzidzie wtym wieku sa cudoooowne. pozdrowionka dla Twojego szkrabka! :)

Gość moim.... zdaniem...
dziekuje :)

Gość ona_ja-znam_ja
no cos Ty??? kasawery??? moim marzeniem jest dac chlopczykowi na imie xavier, ale moj maz kreci nosem :( tym bardziej pozdrawiam Twojego szkrabka- fajny wiek i cudneeeeeeeeeeee imie!

Gość moim.... zdaniem...
to imie wybral moj maz

Gość ona_ja-znam_ja
brawo dla meza!!!!! :) piekne imie!!! moze moj kiedys zmieni zdanie ;) caluje Cie "moim zdaniem" i uciekam do mojego meza, bo mu teskno za zonka :) mam nadzieje, ze spotkamy sie jutro! :)

Gość moim.... zdaniem...
dobrej nocy zycze :)

Gość ona_ja-znam_ja
i wzajemnie :) do poklikania! :)

Gość moim.... zdaniem...
to jeszcze raz ja :) z ciekawosci sprawdzilam ten jego wezel (dawno go nie sprawdzalam bo lekarka mi mowila ze wezlow nie mozna caly czas dotykac) i co sie okazuje ... juz go prawie nie ma tylko jakas taka malutka grudeczka :) chyba dobrze szorujemy zeby :p A JUZ SIE BALAM ZE BEDZIE TRZEBA TEGO ZEBA WYRYWAC!!! zreszta jak poszlam do pediatry z tym wezlem to sie mnie pyta jak ty to wymacalas przeciez tu trzeba sie niezle nakombinowa zeby cos wyczuc ale co ja nie wyczuje :D... ja... zawsze i wszedzie !!! jeszce raz mowie a raczej pisze... DOBRANOC !!!

Gość ona_ja-znam_ja
Witam Was :) moim zdaniem- kurcze Ty to faktycznie jestes "macaczka nr 1" :) Mam do Was dzisiaj takie oto pytanie: idac prosto od pepka w gore natrafiamy na miejsce w ktorym zebra rozchodza sie na boki i co jakis czas odczuwam bol/klucie pod lewym zebrem- dokladniej mowiac zaraz pod tym lukiem, gdzie zebra ida kazde w swoja droge- czyli w miare blisko srodka jamy brzusznej (nie tam daleko gdzie one sie koncza w okolicach pasa). Boli mnie zaraz ciut ponizej zebra i tak jakby od wew. strony/tam od spodu zebra. Co to moze byc? Raz wcale nie boli raz boli/kluje? trzustka, zoladek czy jeszcze cos innego??? Wybaczcie za ten opis, ale chcialam jak najdokladniej "pokazac" miejsce w ktorym odczuwam bol. Bede Wam wdzieczna bo nie wiem czy mam panikowac a juz boje sie isc do tej mojej lekarki bo mnie chyba wyrzuci z gabinetu.