Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzumka

Nieudany seks

Polecane posty

Gość taka jedna bezdzietna jeszcze
no wlasnie! zero pospiechu! przynajmniej na poczatku!:)

no tak..masz racje..dluga gra wstepna..a tak to..szybkos zybko i po wszystkim ! haha ;D

ojjj tak:D:D pamietam ze moj facet ( tez byl to jego pierwszy raz) tak sie tym szystkim podjaral ze o malo a do niczego by nie doszlo.......bo byloby juz po wszystkim....

hehe ;D a ja udawalam cfaniare za pierwszym razem.. ze zero stresu i woogle... dopiero jak zabolalo..to mialam dosc po minucie :P heh a moj chlopak..tez to byl ejgo 1 raz ..sie zestresowal tez wtedy kiedy nie chcial mi wejsc... :D heh

Gość wkurwiona na maxa
lampka wina? :O co za debil to zaproponował? nie ma to , jak odbyć stosunek po alkoholu , jebane polskie pijaki , niedobrze mi się robi - nic bez zapicia mordy nie potraficie zrobić?

Gość taka jedna bezdzietna jeszcze
wkurwiona na maxa---> masz jakis problem ze soba...?

yyyyyyyyy... chodzi o rozluźnienie..a nie o stosunek po pijaku... ;/ samo to zeby sie kochac po alkoholu... lampka wina to bardzo malo...prawie nic.wiec nie rozumiem o co ci chodzi.

no a zpoatym dziewczeta to musze sie z wami pozegnac.dziekuje za rady ;) Pozdrawiam wszystkich ;))) jak nie zapomne..to wpadne tu jutro ;))

Gość wkurwiona na maxa
oczywiście nie można się rozluźnić bez alkoholu? spieprzone życie i tyle, degeneracja

Gość kobietka kobietka
W takim razie powinnas isc do lekarza:)

Gość a ileeeeeeee masz
lat???

Gość ajm siur
dzumka-powiem tak: czasami nie boli "blona", czasami jest bardzo waskie wejscie do pochwy, ja np. przed pierwszym razem mialam nawet problem z tamponem, bolalo mnie i juz, pierwszy raz byl super,mialam swietnego faceta i nie bolalo mnie bo on mnie na maxa rozluznil, ale jesli czulam jakies napiecie to przy wejsciu, a nie przebijaniu blony, ogolnie do teraz nie uzywam tamponow i nie moge sie kochac bez gry wstepnej bo mnie boli, musze byc rozluzniona i podniecona, ginekolog powiedzial mi, ze to z powodu waskiego wejscia