Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FUCK_tycznie

CHOLERA NOOOOOOOOOOOOOO

Polecane posty

Gość FUCK_tycznie

Mój facet nie odzywał się do mnie od południa. Mimo, ze prosiłam o rozmowę. Teraz zaczęłam do niego wydzwaniać, raz za razem, nie odbierał. A w końcu wyłączył telefon. To mu napisałam na gg, że to chamstwo i prymitywizm, a on "nie mogę teraz", napisałam mu, że KONIEC i wywaliłam z gg. Ale jestem zła. Czy każdy facet to skończony kretyn?

Gość rzuc go natychmiast
😭

Gość FUCK_tycznie
wiem, że może to się wydawać błahą sprawą ale mnie jakiś czas temu zostawił mężczyzna świat mi się zawalił długo przekonywałam się do kogoś nowego a tu znowu te same zagrywki mam już dosyć :( i żeby nie było, nie mam 15 lat

Gość opanuj emocje

Gość qomarzyca
nie wiaz sie z facetem, bedzie ci lzej w zyciu

Gość helou
A może był czymś zajęty i nie mógł rozmawiać??

Gość rzuc go natychmiast
stukal kogos zapewne 😭

Gość FUCK_tycznie
tak, juz się zastanowiłam robią tak dlatego, ze jestem za dobra miła, grzeczna, kochająca, serce na dłoni a mężczyzna to zło dostatecznie wiele już widziałam i przeżyłam i jestem pewna tych słow

Gość abecede
jesli przez caly dzien nie ma czasu by z toba porozmawiac ani nawet nie proponuje, kiedy byscie mogli pogadac, to sobie go daruj! przyjaciol sie nie zbywa, a co dopiero ukochana osobe.

Gość FUCK_tycznie
też się obawiam :( ale już mam dość cierpienia z powodu miłości do dziś leczę się po byłym, który zdeptał moja miłość, a teraz sobie daje radosne opisy na gg , kiedy ja umieram mieszkanie, ślub .. wszystko odwołane :( no ale nic! odważyłam się, spróbowałam z kimś nowym i znowu jakiś gnojek naprawdę już mnie to wkurza, siły brak :(

na poczatek moze usun z gg bylego gnojka skoro juz jestes z innym gnojkiem bo to nie fair w stosunku do gnojka nr 2 no i sama przstaniesz sie katowac jego opisami :O

Gość FUCK_tycznie
łatwo powiedzieć tyle, że ten poprzedni "gnojek" to mój niedoszły mąż kocham go nad życie i mam na jego punkcie obsesję :( no nic, życie

Gość FUCK_tycznie
nikogo nie oszukuję wprost mu mówię, że kocham byłego, a on mnie pociesza wiem, wiem pokręcona sytuacja wszystko sprowadza się do tego, że nie mogę wyjść z depresji po odejściu Lubego :( pewnie dlatego też kłotnie z tymi nowymi, nie mam do nich cierpliwości :(

skoro mowisz wprost ze kochasz bylego to nie dziw sie ze gnojek n2 Cie olewa Sorry ale ja po takim wprost odszedlbym bez slowa :O ... moze jestem za malo wyrozumialy ?

Gość FUCK_tycznie
Ty bys odszedł, ale on nie odchodzi i teraz zaczęła się fala przeprosin ale ja już nie mogę, nie wytrzymam z tymi facetami studia, praca, na niczym nie mogę się skupić przez tych cholernych facetów zanim poznałam narzeczonego to sielnka była :(

Gość dagodne podziwu -opanowanie

Gość FUCK_tycznie
macie rację :( zupełnie nie jestem opanowana,stale wpadam w szał ale tak reaguje jak ktoś mnie olewa narzeczonego też ja rzucialam w afekcie :( jestem nienormalna i mam na to papiery no nic, uciekam spać

23:36 FUCK_tycznie wiem, że może to się wydawać błahą sprawą ale mnie jakiś czas temu zostawił mężczyzna świat mi się zawalił długo przekonywałam się do kogoś nowego a tu znowu te same zagrywki mam już dosyć i żeby nie było, nie mam 15 lat to jak to jest naprawde ty rzucilas czy on ciebie bo zaczynamsie gubic :O

Gość FUCK_tycznie
jejku no ja go rzuciłam w afekcie ale potem przepraszałam, tłumaczyłam, a on mnie pogonił

Gość FUCK_tycznie
a biorąc pod uwagę, że bylismy zaręczeni, miałam się na dniach do niego wprowadzić itd. to chyba przesadna reakcja, jak na kłotnie i moje wykrzyczane w afekcie "to koniec" :( a on sie uparł, uniósł dumą i tyle go widziałam

Gość FUCK_tycznie
może to i ja go rzuciłam ale czuję sie porzucona :(:(