Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackredwhite

Meble modułowe brw, system XXI z black red white-OPINIE!

Polecane posty

Gość blackredwhite

Hej! jakie macie opinie o meblach z black red white systemy modułowe BRW i XXI ? jak montaz, uzytkowanie? długo wyglądają jak nowe? piszcie:D

Gość szajs jak
cholera mam 3 lata i sa do wymiany

Gość szajs jak
i jedne i drugie mam są nietrwale,glownie odchodzą "boki" a poza tym po polozeniu np mokrej szklanki na godzinę,masz spuchnieta "plamę" wyglada jakby kwasem ktos polał.masakra te meble,z daleka wygladają oki calkiem ciekawie ale ogolnie to dno i nigdy wiecej mowie o meblach pokojowych na temat kuchennych to sie nawet nie wypowiadam nie wyobrazam sobie blatow przy tak nietrwalym materiale pozdrawiam

Gość szajs jak
jak chcesz wysle Ci zdjecia na @ o co mi chodzi tylko sa przerazające:) bede za 1,5 h,powaznie odpusc sobie doloz pare groszy i kup porzadne

z tymi mebalmi jest tak że jak je porządnie skręcisz i posklejasz to wytrzymają dłużej niz lata. A według mnie to ich zaleta Kupujesz meble i po trzech latach wymieniasz je bez żalu na nowe. Gdybyś wydał pare czy parenaście tysięcy na meble to byś je trzymał przez lat bo szkoda byłoby jej wywalić A tak trzy lata i za jakieś grosze kupujesz sobie nowy ładny zestaw :)

Gość BlackRedWhitee
podnosze;)

Gość helołłłłłł
ja mam kuchnię z BRW i jest świetna - dobrze skręcona więc może dlatego - mam 3 lata nic nie nawala a wygląda extra