Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiak--

Jak laski mogą się przyznawać że są np z Knurowa

Polecane posty

Gość warszawiak--

jak to brzmi dziewczyna się podoba facetowi i nagle mówi bez krępacji "jestem z Knurowa" :o tylko nie przyje..bywac się do mojego nicku bo 1) nie ma to związku, 2) Warszawa to świetne miasto

Gość co masz do Knurowa
??

Gość bajeczka..
może ona w tym Knurowie mieszka w dużym domu z pięknym ogrodem i pięknym widokiem, a większość warszawiaków mieszka w szarych blokowiskach albo obleśnych obszczanych kamienicach:o:o Zastanów się Idiota :o

moja kolezznka pochodzi z Knurowa.... ale co z tego? jest zajefajna i dobrze ułożona, kurwa jakbym miała oceniac ludzi i to mialoby zalezec czy sa z wawy czy kraka czy z wiochy.... to nie mialabym przyjaciol. dobrze napisane: idiota. po prostu debil nie z tej planety...

aha i nie mam faceta pewnie dlatego ze jestem z Okonka :P a i dzieki ze mnie uswiadomiles, nie bede nawet sie rozglądac, bo na starcie jestem skreślona, i tak sie dowie przeciez w koncu gdzie mieszkam i mnie rzuci.... :P:P:P:P:P daj Boże zeby ta laska przeczytala ten topic i sie dowiedziała z jaka płycizną ma do czynienia :/ niesmaczne. bleeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh

Ja tez mam pytanie do autora --- czemu są drunowaci faceci na świecie, dla których obciachem jest to, że dziewczyna mówi o tym że jest z Knurowa ? :]

Gość kolciaaa
o matko :| nie lubie warszawiaków pfff mysla ze sa nie wiadomo kim (oczywiscie nie mowie tu o wszystkich:P) ja sama nie mieszkam w wielkim miescie nawet w bardzo malym o w zakopanem i sie z tego bardzo ciesze bo niechcialabym mieszkac w tak zanieczyszczonej warszawie :P

Gość zieeeeeeeeeeeeeeew
łykacie kazda prowokaćje jak młode pelikany

Też mam przyjaciółkę z Knurowa i jest prześliczna, inteligentna i pełna klasy. Wierz mi faceci za nią szaleją, a Knurów to dla nich cudowne miejsce, ponieważ rodzą sie tam takie dziewczyny. I mówię to serio.

Gość a ja myślę jednak
że to głupia prowokacja kogoś kto nie lubi Warszawy i warszawiaków. Wiadomo że przyczepicie się do miasta a nie do tego debila co to napisał.

Gość Jagoda z Koziej Wólki
Gosciu, a co Ty masz do Knurowa??? Piekne miasto:)

Nie wazne czy to prowokacja, na pewno ktos mysli podobnie więc mozna zaznaczyć swoje stanowisko. A Warszawa bardzo mi sie podoba ;-)

Gość mo właśnie...
moze autor to jakis knurowianin który nie lubi warszawiaków :) knurowianin :P

Gość przyjedz do gdanska m
gdybys palancie mial troche oleju w glowie to bys wiedzial ze nazwiska, nazwy miejsowosci to sa puste dzwieki i moga znaczyc wszysko i nic, dopiero ludzie nadaja sens nazwie. Z Warszawa mam zle wspomienia i nie jest to dla mnie nazwa przyjemna.

Gość przyjedz do gdanska m
nazwa przyjemna popieram.