Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannaa

test ciazowy pokazuje dwie linie lecz druga nie wyraznie..?

Polecane posty

Gość Adriannaa

Witam,chcialabym sie zapytac(moze ktos zna odpowiedz na nurtujace mnie pytanie)Robilam test ciazowy wczoraj i pokazaly sie dwie linie linia kontrolna wyrazna a druga widoczna lecz slabo,powtorzylam dzis test rano i byl ten sam wynik,wiec po pracy kupilm zupelnie inny test i o dziwo wynik znow jest taki sam,jedna linia widoczna,druga mniej.Czy to oznacza ciaze??

Gość Endora
tak

Gość Ratujcie
Gratuluje.......będzie dzidziuś

Raczej tak, bo nawet na ulotce jest napisane, że słaba kreska testowa = ciąża. Chyba że wynik odczytałaś po czasie.

Gość Adrianneczka
tez mam na imie Adrianna, tez robilam test ale mi wyszedl negatywny a ty sie bedziesz cieszyc z ciazy?

gratuluje ja rowniez tak mialam .malo tego ta druga kreska byla prawie niewidzialna,i tez prze trzech testach.a teraz to juz 36tc. gratuluje.

Gość yta
Ja miałam tak samo, a teraz jestem w 4 miesiącu ciąży. Drugi test robiłam po kilku dniach i druga kreska pokazała się od razu i była mocno czerwona. Różowa kreska jest wynikiem jeszcze małej ilości hormonów w początkowej ciąży, potem stężenie Hcg rośnie i dlatego kreska jest potem zupełnie czerwona.

Gość Adriannaa
Dziękuje wam za odpowiedz:) Cieszę sie bardzo bo razem z moim nazeczonym stralismy sie ponad pol roku i nic!! Dletego tak trudno mi uwierzyc,ze to moze byc prawda,i nie chce wyciagac pochopnych wniosków!Ale mi poprawiłyscie humor:) Dzieki sliczne:)I dziekuje za gratulacje

witam ja wlasnie dzis robilam test przed sekunda i mam tai sam wynik jedna linia bardzi czerwona a druga jest tylko troszke widoczna....mysle ze zaszlam w ciaze z czego sie bardzo ciesze

Gość justynkaaaaaaa
hej dziewczyny! ja wlasnie zrobilam sobie test i tez wyszly mi 2 kreski ale jedna jasniutka, i myslalam ze nici z ciazy,ale nie bylam pewna, wiec zagladam na forum i was tu znalazlam.Bardzo sie ciesze :) o didziusia staramy sie juz 10 miesiecy

Gość ubbaaa
napewno ciąza tez tak miałm jedna mocna druga słaba. Gratulacje!!

Gość ekati
też tak miałam. gratulacje.